Luo cPanel -sähköpostisuodattimia Linux -verkkohotellitililleni

cPanelin avulla voit luoda kahden tyyppisiä sähköpostisuodattimia:

• Globaalitason suodattimet käsittelevät sähköpostia ennen kuin ne saapuvat mihin tahansa postilaatikkoosi.
  • Käyttäjätason suodattimet käsittelevät sähköpostia sen jälkeen, kun tietty tili on vastaanottanut sen.
  1. Avaa palvelun GoDaddy tuotesivu.
  2. Valitse Verkkohotelli-kohdassa haluamasi Linux-verkkohotellitilin vierestä Hallitse.
    napsauta Hallitse
  3. Napsauta tilin Koontinäytöllä cPanel-hallinta.
  4. CPanelin aloitussivulla Sähköposti -osiossa:
    • Voit luoda yleisen suodattimen napsauttamalla Yleiset sähköpostisuodattimet .
    • Jos haluat luoda käyttäjätason suodattimen, napsauta Sähköpostisuodattimet ja valitse sitten Suodattimet- valikosta Toiminnot- sarakkeesta sen tilin nimi, jonka haluat suodattaa.
  5. Napsauta Luo uusi suodatin .
  6. Anna suodattimen nimi .
  7. Valitse ja anna haluamasi säännöt ja toiminnot ja napsauta sitten Luo .