SSL-varmenteet Ohje

Luo CSR (varmenteen allekirjoituspyyntö)

Kun olet ostanut SSL-varmenteen ja hyvitys on saatavana tililläsi, voit joutua luomaan varmenteen allekirjoituspyynnön (CSR) verkkosivuston verkkotunnukselle (tai yleiselle nimelle), ennen kuin voit pyytää SSL-varmennetta.

Huomautus: Jos käytät SSL-varmennetta jaetun GoDaddy -verkkohotellitilin ensisijaisessa verkkotunnuksessa, sinun ei tarvitse luoda CSR-pyyntöä, vaan hoidamme asian puolestasi.

CSR:n luontitapa riippuu pyydettävän varmenteen tyypistä ja käyttöjärjestelmästä/ohjauspaneelista.

Varmenteen tyyppi Seuraa näitä ohjeita
SSL-varmenne

Voit luoda varmenteen allekirjoituspyynnön palvelimella ennen SSL-varmenteen pyytämistä, tai me voimme luoda varmenteen allekirjoituspyynnön puolestasi SSL Request Wizardilla (SSL-pyyntötoiminto). Napsauta palvelimesi tyyppiä, niin näet ohjeet:

Jos palvelimesi tyyppi on jokin muu, katso Lisätietoja alta.

Koodin ja ohjaimien allekirjoitus

Varmenteemme ovat yhteensopivia kaikentyyppisten verkkopalvelinten kanssa, vaikka niille ei olisi CSR-ohjeita. Jos et löydä tarvitsemiasi ohjeita ylempää, tutustu palvelimesi dokumentaatioon, jos haluat lisätietoja CSR-pyynnön luomisesta.

Seuraava vaihe

Kun olet luonut CSR-pyynnön, sinun täytyy tehdä varmennepyyntö. Varmennepyynnön tekeminen riippuu käyttämäsi varmenteen tyypistä:

Tyyppi Seuraava vaihe
Vakio-, luksus- tai laajennetun vahvistuksen varmenteet Pyydä SSL-varmennetta
Koodin tai ohjaimien allekirjoitusvarmenteet Request code or driver signing cerificates

Lisätietoja

Muut CSR-ohjeet: