No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Luo DNS -malli

Luo DNS -mallipohja, niin voit käyttää useita DNS -tietueita verkkotunnuksissasi pikemminkin kuin lisätä yksittäisiä tietueita kuhunkin verkkotunnukseen manuaalisesti. Voit lisätä yksittäisiä tietueita mallipohjaan tai kopioida tietueita toisesta tilisi verkkotunnuksesta.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy -verkkotunnusten hallintakeskukseen . (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi .)
  2. Valitse DNS > DNS -mallit .
    dns -mallipohjat -valikkovaihtoehto
  3. Luo uusi mallipohja valitsemalla LISÄÄ.
  4. Anna mallipohjalle nimi ja valitse sitten Tallenna .
  5. Valitse tarpeisiisi parhaiten sopiva vaihtoehto:
    • Lisää yksittäisiä tietueita : Valitse tietueen tyyppi avattavasta valikosta ja anna manuaalisesti vaadittavat tietuetiedot.
    • Valitse verkkotunnuksesta : Valitse avattavasta valikosta verkkotunnus, jos haluat kopioida tietueet valitun verkkotunnuksen vyöhyketiedostosta.
  6. Valitse Tallenna tai Käytä, kun olet valmis.
  7. Lisää lisää yksittäisiä tietueita tarpeen mukaan valitsemalla LISÄÄ ja antamalla vaadittavat tietuetiedot.