GoDaddy-sähköpostimarkkinointi Ohje

Luo ensimmäinen sähköpostikampanjasi

Aloita luomalla ensimmäinen sähköpostimarkkinointikampanjasi.

Huomautus: Tämä artikkeli kattaa tekstiä ja kuvia sisältävän kampanjan luomisen käyttämällä GoDaddy Email Marketing -työkaluja. Voit luoda myös pelkkää tekstiä sisältävän sähköpostikampanjan tai voit käyttää mukautettua HTML:ää kampanjan luomiseen alusta alkaen.

1. Kirjaudu GoDaddy Email Marketing -tilillesi. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa?)
  2. Napsauta oikean paneelin Luo!-painiketta.
    Napsauta Luo

Tyhjä kampanja avataan, ja se näyttää jotakuinkin tältä:

Tyhjä kampanja
  3. Syötä kampanjallesi nimi.
    Syötä kampanjallesi nimi
  4. Lataa palvelimelle bannerikuva napsauttamalla Kuvat-välilehden plusmerkkiä.

Bannerikuva on grafiikkatiedosto (590 pikseliä leveä), joka näytetään sähköpostikampanjasi yläosassa, joten se antaa lukijoille ensivaikutelman. Katso lisätietoja kohdasta Add a banner image (Bannerikuvan lisääminen).

Napsauta plusmerkkiä
  5. Selaa kuvaan, jonka haluat ladata palvelimelle Kuvat-välilehteen, ja napsauta Avaa.
  6. Napsauta ja vedä Kuvat-välilehdellä oleva kuva bannerin paikkamerkkiin.
    Napsauta ja vedä kahvaa
  7. Syötä ilmestyvään Bannerilinkki-valintaikkunaan URL-osoite, joka avataan kun käyttäjät napsauttavat bannerikuvaa, ja napsauta Tallenna.
    Syötä linkin osoite ja napsauta Tallenna
  8. Napsauta kohtaa This is your main headline (Tämä on pääotsikko), syötä otsikko ja napsauta OK.
    Syötä otsikko ja napsauta OK
  9. Rakenna sähköpostikampanjasi asettelu käyttämällä kampanjan alaosassa sijaitsevia moduulipainikkeita.
    Moduulin painike Nimi Kuvaus
    Kuvan ja tekstin luomismoduulin painike Kuva ja teksti Yhdistetty moduuli, jossa on kuva vasemmalla ja tekstiä oikealla.
    Tekstin ja kuvan luomismoduulin painike Teksti ja kuva Yhdistetty moduuli, jossa on tekstiä vasemmalla ja kuva oikealla.
    Tekstin luomismoduulin painike Teksti Täyden leveyden tekstialue. Voit muokata tekstin muotoa ja tyyliä.
    Kuvan luomismoduulin painike Näköistiedosto Täyden leveyden kuvapaikka. Voit lisätä enemmän kuvia riville ja muuttaa kuvan kokoa.
    Osion nimen luomismoduulin painike Osion nimi Erityinen tekstialue, joka sisältää vain ylimmän rivin H1-tyylisen tekstin. Voit muuttaa osion nimitekstin tyyliä erikseen tyylieditorin muista tekstityypeistä.
    Painikkeen luomismoduulin painike Painike Toimintapainike, joka mahdollistaa näytettävän tekstin määrittämisen ja linkin mihin tahansa URL-osoitteeseen. Voit muuttaa painikkeen tyyliä tyylieditorissa. Lue lisätietoja painikemoduulista.
    Jakajan luomismoduulin painike Jakaja Vaakasuora viiva, jolla erotetaan kampanjan eri osia visuaalisesti toisistaan.
  10. Syötä tekstin paikkamerkkiin tekstisi.
  11. Lataa palvelimelle kuva Kuvat-välilehdellä, napsauta ja vedä se kuvan paikkamerkkiin (kuten teit bannerikuvalle) ja napsauta OK.
    Lisää tekstiä ja vedä kuva paikkamerkkiin
  12. Voit muuttaa kampanjasi väriä ja muotoilua napsauttamalla Kuvat-välilehden vieressä olevaa Tyylit-välilehteä ja valitsemalla jonkin tyylin.
    Napsauta Tyylit-välilehteä
  13. Esikatsele kampanjaa napsauttamalla Esikatselu-painiketta.
    Napsauta Esikatselu-painiketta

Tässä vaiheessa kampanjasi pitäisi näyttää jotakuinkin tältä:
    Sähköpostimarkkinointikampanja
    Voit lisätä lisää moduuleita, jotka sisältävät osion nimen ja/tai kuvan, tekstin tai painikkeen paikkamerkkejä. Toista vaiheet 9, 10 ja 11.

14. Napsauta kampanjasi oikeassa yläkulmassa olevaa Tallenna-painiketta (Jatka-painikkeen vieressä).
    Napsauta Tallenna