Luo esimääritetty profiili

Esimääritetyllä profiililla voit mukauttaa tiettyjä verkkotunnusasetuksia ja käyttää niitä useisiin verkkotunnuksiin kerralla. Voit säästää aikaa yhteystietojen, automaattisen uusimisen asetusten ja nimipalvelimien päivityksillä.

1. Kirjaudu GoDaddyn verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Valitse Asetukset-valikossa Ennalta määritettyjen profiilien hallinta
    ennalta määritettyjen profiilien hallinta
  3. Valitse Luo verkkotunnusprofiili.
  4. Anna profiilin nimi ja valinnainen kuvaus.
  5. Valitse Tuonti-asetukset:
    • Ei kiitos – älkää tuoko asetuksia
    • Verkkotunnusprofiili – kopioi olemassa olevan esimääritetyn profiilin asetukset avattavasta valikosta
  6. Laajenna asetukset napsauttamalla asetuskenttää.
  7. Valitse Lisää asetukset ja mukauta asetuksia:
    Asetus Toiminto
    Automaattisen uusinnan asetukset
    • Valitse Käytössä tai Ei käytössä
    Lukituksen asetukset
    • Valitse Käytössä tai Ei käytössä
    Yhteystietojen asetukset
    • Valitse ruutu, jos haluat käyttää tietoja kaikkiin yhteystietotyyppeihin
    • Anna kunkin yhteystietotyypin tiedot
    Nimipalvelin- ja välitysasetukset
    • Käytä GoDaddy-nimipalvelimia – käytä GoDaddyn nimipalvelimien oletusasetuksia
    • Käytä mukautettuja nimipalvelimia – anna mukautetut nimipalvelimet verkkohotellin tai DNS-hallinnan yritykseltä
    • Aseta välitys – Anna URL-osoite, johon verkkotunnukset välitetään
  8. Kun asetukset on mukautettu, valitse Tallenna.