Luo verkkotunnusprofiili

Luo verkkotunnusprofiili haluamillasi asetuksilla ja määritä sitten asetukset useille verkkotunnuksille kerralla. Tämä säästää aikaa ja helpottaa verkkotunnuksen asetusten hallintaa.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy -verkkotunnussalkkuun . (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi .)
  2. Valitse Profiilit -kuvake verkkotunnusluettelosi yläpuolelta ja valitse sitten Uusi profiili .
    valitse Muokkaa profiilia
  3. Anna profiilin nimi ja valinnainen kuvaus.
  4. Mukauta verkkotunnustesi asetuksia. Jos valitset Ei määritetty , tätä profiilia käyttävien verkkotunnusten asetuksia ei muuteta, ja ne säilyttävät nykyiset asetuksensa.
    • Verkkotunnuksen oletusasetukset : Valitse automaattisen uusimisen ja verkkotunnuksen lukituksen asetukset.
    • Yhteystiedot : Anna yhteystiedot, joita käytetään tätä profiilia käyttäviin verkkotunnuksiin.
    • Nimipalvelimet : Valitse, käytetäänkö GoDaddy-nimipalvelimia vai annetaanko mukautettuja kolmansien osapuolten nimipalvelimia.
    • Välitys : Määritä verkkotunnuksen välitys uudelleenohjaamaan vierailijat toiselle verkkosivustolle.
  5. Luo uusi verkkotunnusprofiili valitsemalla Tallenna .