Luo GoDaddy Studio -projekti

Voit aloittaa uuden projektin tyhjästä mallin käyttämisen sijaan seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään GoDaddy Studio -sovellukseen.
  2. Valitse näytön alareunastaGoDaddy Studio Luo projekti -painike iOS: lle Luo .
  3. Aloita projektisi valitsemalla Taustat -kohdasta Kuva , Video , Läpinäkyvä tai väri.
  4. Jos olet valinnut kuva- tai videotaustan , valitse kuva tai video, jota haluat käyttää.
  5. Valitse kankaalle koko. Voit määrittää mukautetun koon näytön yläreunassa tai valita näytön vaihtoehdoista muodon näytön alaosassa.
  6. Napautakuvan nimi valintamerkki oikeassa yläkulmassa tallentaaksesi projektisi.

Projektisi näyttö

Kun olet luonut projektin, voit lisätä siihen kuvia, videoita, muotoja, grafiikkaa, tekstiä ja paljon muuta. Sen jälkeen voit tehdä luovia fontteilla, väreillä ja tehosteilla, kuten sekoittamisella ja peittämisellä.