Hallittu WordPress -sähköinen kaupankäynti Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Luo ilmaisen toimituksen kuponkeja

Seuraavassa on ohjeet ilmaisten lähetyskoodien luomiseen, jotka asiakkaat voivat antaa tilauksen yhteydessä.

1. Kirjaudu sisään WordPressiin.
  2. Huomautus: Jos luot ensimmäisen kerran uutta kuponkia, varmista, että otat kupongit käyttöön kohdassa WooCommerce > Yleiset asetukset ennen aloittamista.

3. Siirry kohtaan WooCommerce > Kupongit .
  4. Napsauta Lisää kuponki .
  5. Valitse Salli ilmainen toimitus -vaihtoehto.
  6. Valitse Julkaise.
  7. Siirry juuri luomaasi Ilmainen toimitus -kohtaan
  8. Valitse avattava valikko ja valitse sitten vaihtoehto Kelvollinen ilmainen lähetyskuponki .
  9. Valitse Tallenna muutokset.