Luo ja käytä sähköpostimalleja

Luo ja käytä sähköpostimalleja, kun lähetät säännöllisiä vakioviestejä.

Luo malli

1. Kirjaudu sisään Työtilan sähköpostitilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa?)
  2. Napsauta Luo .
  3. Luo viesti. Katso lisätietoja kohdasta Sähköpostiviestien kirjoittaminen .
  4. Valitse Tallenna -valikosta Tallenna mallipohjana .
  5. Kirjoita Anna mallin nimi -kenttään nimi, jota haluat käyttää mallipohjassa.
  6. Napsauta Tallenna ja sulje tai Tallenna ja muokkaa sen mukaan, haluatko sulkea mallipohjan vai tehdäkö siihen muita muutoksia.

Avaa mallipohjat

1. Kirjaudu sisään Työtilan sähköpostitilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa?)
  2. Napsauta Mallipohjat .
  3. Napsauta näyttöluettelossa sen mallipohjan nimeä, jonka haluat lähettää, luo viesti ja napsauta sitten Lähetä .
  4. Täytä kentät ja tee tarvittavat muutokset. Katso lisätietoja kohdasta Sähköpostiviestien kirjoittaminen .
  5. Napsauta Lähetä .