Luo ja lisää DKIM -tietueita Microsoft 365 -organisaatiooni

DKIM -verkkotunnusten (DomainKeys Identified Mail) lisääminen DNS -asetuksiisi allekirjoittaa sähköpostisi siten, että viestisi vastaanottavat sähköpostijärjestelmät luottavat kaikkeen organisaatiosi lähettämiin lähetyksiin. Se on toinen tapa kertoa vastaanottajille, että itse lähetät viestin, etkä tekaise sinua toisena henkilönä.

Huomautus: Jos sinulla on Advanced Email Security Proofpointilta, et voi lisätä DKIM -tietueita organisaatioosi näiden vaiheiden avulla. Ole hyvä ota yhteyttä GoDaddy -oppaaseemme .

Vaihe 1: Luo DKIM -avaimesi

Ensin käytämme Defender -portaaliasi luodaksesi DKIM -avaimesi.

Vaaditaan: Tarvitset järjestelmänvalvojan oikeudet, jotta voit luoda ja lisätä DKIM -tietueita organisaatioosi.
  1. Kirjaudu sisään Microsoft 365 Defender -portaaliin . Käytä Microsoft 365 -sähköpostiosoitettasi ja -salasanaasi (GoDaddy -käyttäjänimesi ja -salasanasi eivät toimi tässä).
  2. Valitse verkkotunnuksesi kohdassa DomainKeys Identified Mail (DKIM) . Ikkuna avautuu oikealle puolelle.
  3. Valitse Luo DKIM -avaimet . Avaimet luodaan CNAME -tietueina.
  4. Valitse Kopioi . Molempien tietueiden isäntänimi ja arvo kopioidaan leikepöydälle. Tarvitset tietueet seuraavassa vaiheessa, joten suosittelemme niiden liittämistä toiseen asiakirjaan.

Vaihe 2: Lisää tietueet DNS: ään

Seuraavaksi lisätään avain DNS: ään CNAME -tietueina. Nämä vaiheet koskevat verkkotunnuksia, joiden DNS -hallinta on GoDaddy. Jos verkkotunnuksesi ei ole GoDaddy -palvelussa, sinun on päivitettävä tietosi DNS -palveluntarjoajalta.

1. Avaa uusi välilehti verkkoselaimessasi.
  2. Kirjaudu GoDaddy-verkkotunnuksen portfolioon. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  3. Valitse verkkotunnuksesi kohdassa Verkkotunnus.
  4. Valitse verkkotunnuksesi alta DNS .
  5. Valitse Lisää uusi tietue .
  6. Lisää ensimmäinen CNAME -tietue DNS -järjestelmään.
    • Tyyppi : Valitse CNAME .
    • Nimi : Anna isäntänimi ensimmäisessä vaiheessa 1 luomassasi avaimessa.
    • Arvo : Anna arvo ensimmäisellä vaiheessa 1 luomallasi avaimella.
    • TTL : Jätä se oletusasetukseksi .
  7. Valitse Lisää lisää tietueita .
  8. Lisää toinen CNAME -tietueesi toistamalla vaiheet.
  9. Valitse Tallenna kaikki tietueet .

Molemmat tietueet tallennetaan DNS: ään.

Vaihe 3: Ota DKIM käyttöön

Palataan viimeiseksi Defender -portaaliin ottamaan käyttöön DKIM organisaatiossasi.

1. Kirjaudu sisään Microsoft 365 Defender -portaaliin . Käytä Microsoft 365 -sähköpostiosoitettasi ja -salasanaasi (GoDaddy -käyttäjänimesi ja -salasanasi eivät toimi tässä).
  2. Valitse verkkotunnuksesi kohdassa DomainKeys Identified Mail (DKIM) . Ikkuna avautuu oikealle puolelle.
  3. Ota Sign -viestit tälle verkkotunnukselle käyttöön DKIM -allekirjoituksilla -valitsin . Muutoksesi tallennetaan.
  4. Valitse OK .

Jos lisäämäsi DKIM -tietueet havaitaan, kytkin otetaan käyttöön ja DKIM -tunnuksesi määritetään.

Jos DKIM-tietueitasi ei havaittu ja näet virheilmoituksen, tarkista uudelleen, että syötit CNAME-tietueet oikein. Tietueiden täydellinen levitys voi kestää jopa 48 tuntia.

Vaaditaan: Microsoft 365 määrittää DKIM: n automaattisesti alkuperäisille onmicrosoft.com -verkkotunnuksille (esimerkiksi coolexample.onmicrosoft.com ). Jos organisaatiossasi on kuitenkin useampi kuin yksi verkkotunnus, toista nämä vaiheet jokaisen verkkotunnuksen kohdalla.