Luo jaettu postilaatikko

Jaettujen postilaatikoiden avulla ryhmä ihmisiä voi lukea ja lähettää viestejä yhteisestä sähköpostiosoitteesta. Jos asiakas esimerkiksi lähettää sähköpostia osoitteeseen info@coolexample.com , työntekijät, joilla on pääsy kyseiseen postilaatikkoon, voivat vastaanottaa ja vastata viestiin.

Tämä video on osa ohjesarjaa sähköpostin määrittämistä varten .

Vaaditaan: Tarvitset järjestelmänvalvojan oikeudet jaetun postilaatikon luomiseen. Saat lisätietoja Microsoftin järjestelmänvalvojan rooleista.
  1. Kirjaudu sisään Exchange -hallintakeskukseen . Käytä Microsoft 365 -sähköpostiosoitettasi ja -salasanaasi (GoDaddy -käyttäjänimesi ja -salasanasi eivät toimi tässä).
  2. Siirry vastaanottajien kohdalle ja valitse jaetut .
  3. ValitsePlus Uusi .
  4. Anna uuteen ikkunaan seuraavat tiedot:
    • Näyttönimi : Jaetun postilaatikkosi nimi. Tämä näkyy vastaanottajille, jotka saavat sähköpostin tästä osoitteesta.
    • Sähköpostiosoite : Sähköpostiosoitteen nimi ennen numeroa @, esim. Yhteyshenkilö yleisiä tiedusteluja varten tai myyntitiimisi myynti. Valitse verkkotunnuksesi luettelosta @-merkin jälkeen.
  5. Valitse Käyttäjät -kohdastaPlus Lisää .
  6. Anna haluamasi käyttäjät antamaan heille käyttöoikeudet tähän jaettuun postilaatikkoon ja valitse OK .
  7. Valitse Tallenna . Saattaa kestää noin 15 minuuttia, ennen kuin jaettu postilaatikko on kaikkien käyttäjien käytettävissä.
  8. (Valinnainen) Voit mukauttaa käyttöoikeuksiasi valitsemallaLyijykynä Muokkaa > postilaatikon siirto .Plus Lisää taiMiinus Poista käyttäjät valitsemallasi käyttöoikeudella ja valitse sitten Tallenna .