No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Luo jaettu postilaatikko

Jaettujen postilaatikoiden avulla ryhmä ihmisiä voi lukea ja lähettää viestejä yhteisestä sähköpostiosoitteesta. Jos asiakas esimerkiksi lähettää sähköpostia osoitteeseen info@coolexample.com , työntekijät, joilla on pääsy kyseiseen postilaatikkoon, voivat vastaanottaa ja vastata viestiin.

Katso tästä aiheesta lyhyt video alempana tällä sivulla.

Vaaditaan: Tarvitset järjestelmänvalvojan oikeudet jaetun postilaatikon luomiseen. Saat lisätietoja Microsoftin järjestelmänvalvojan rooleista.
  1. Kirjaudu sisään Exchange -hallintakeskukseen . Käytä Microsoft 365 -sähköpostiosoitettasi ja -salasanaasi (GoDaddy -käyttäjänimesi ja -salasanasi eivät toimi tässä).
  2. Siirry vastaanottajien kohdalle ja valitse jaetut .
  3. ValitsePlus Uusi .
  4. Anna uuteen ikkunaan seuraavat tiedot:
    • Näyttönimi : Jaetun postilaatikkosi nimi. Tämä näkyy vastaanottajille, jotka saavat sähköpostin tästä osoitteesta.
    • Sähköpostiosoite : Sähköpostiosoitteen nimi ennen numeroa @, esim. Yhteyshenkilö yleisiä tiedusteluja varten tai myyntitiimisi myynti. Valitse verkkotunnuksesi luettelosta @-merkin jälkeen.
  5. Valitse Käyttäjät -kohdastaPlus Lisää .
  6. Anna haluamasi käyttäjät antamaan heille käyttöoikeudet tähän jaettuun postilaatikkoon ja valitse OK .
  7. Valitse Tallenna . Saattaa kestää noin 15 minuuttia, ennen kuin jaettu postilaatikko on kaikkien käyttäjien käytettävissä.
  8. (Valinnainen) Voit mukauttaa käyttöoikeuksiasi valitsemallaLyijykynä Muokkaa > postilaatikon siirto .Plus Lisää taiMiinus Poista käyttäjät valitsemallasi käyttöoikeudella ja valitse sitten Tallenna .

Näytä minulle