No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Luo jakeluluettelo verkkosähköpostissa

Työtilan verkkopostin avulla voit lähettää yhteystietoryhmiä sähköpostitse jakeluluetteloiden avulla. Tällöin voit lähettää sähköpostiviestejä helposti samoille ihmisryhmille sen sijaan, että lisäät ne yksittäisinä vastaanottajina viestiä kirjoittaessasi.

1. Kirjaudu sisään Työtilan sähköpostitilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa?)
  2. Valitse Sähköposti -välilehdeltä Osoitekirja .
  3. Valitse Jakeluluettelot .
    Napsauta Jakeluluettelot
  4. Napsauta Lisää jakeluluettelo .
  5. Anna jakeluluettelon nimi .
  6. Valitse Lisää yhteystiedot -luettelosta yhteystiedot, jotka haluat lisätä, tai napsauta Valitse kaikki .
  7. Napsauta chevron -painiketta > lisää yhteystieto Selected Kontaktit -luetteloon.
  8. Kun olet valmis, napsauta OK .

Seuraava vaihe

• Jos haluat lähettää sähköpostia jakeluryhmällesi, lisää jakeluryhmä kirjoitusikkunan Vastaanottaja: -kenttään. Napsauta kenttää ja aloita kirjoittaminen, niin näet luettelon käytettävissä olevista yhteyshenkilöistä ja ryhmistä. Lue lisää viestien luomisesta verkkosähköpostissa.

Huomautus: Jos haluat pitää jakeluryhmän yksityisenä, lisää jakeluryhmä BCC: -kenttään.