Luo jakeluryhmä

Jakeluryhmien avulla voit tavoittaa useita käyttäjiä organisaatiossasi yhdellä sähköpostiosoitteella. Ne sopivat hyvin, kun sinulla on useita projekteja tai osastoja - voit käyttää vain yhtä sähköpostiosoitetta ilmoitusten tai kokouskutsujen lähettämiseen.

Tämä video on osa opassarjaa: sähköpostin määrittäminen.

Vaaditaan: Tarvitset järjestelmänvalvojan oikeudet jakeluryhmien luomiseen. Saat lisätietoja Microsoftin järjestelmänvalvojan rooleista.
  1. Kirjaudu sisään Sähköposti ja Office -koontinäyttöösi (käytä GoDaddy-käyttäjänimeä ja -salasanaa).
  2. Valitse vasemmassa reunassa Microsoft 365 Järjestelmänvalvoja ja sitten Jakeluryhmät .
    Valitse Jakeluryhmät Microsoft 365 -hallinta -valikosta
  3. Valitse Lisää jakeluryhmä .
  4. Anna jakeluryhmän nimi .
  5. Anna jakeluryhmän osoite .
    Jakeluryhmän nimi, markkinointitiimi ja osoite, marketing@coolexample.com
  6. Kytke valitsin päälle, jos haluat, että organisaatiosi ulkopuoliset käyttäjät lähettävät sähköpostia tähän ryhmään.
  7. Valitse käyttäjän nimen vieressä oleva valintaruutu, jos haluat lisätä hänet ryhmään.
  8. Valitse Tallenna . Uusi jakeluryhmäsi on valmis käyttöön.

Jos näet virheen, odota tunti ja yritä uudelleen. Vaihtoehtoisesti järjestelmänvalvojat voivat luoda jakeluryhmiä Exchange -hallintakeskukseen (EAC). Lue lisää jakeluryhmien luomisesta EAC : lle Microsoftilta.

Voit lisätäLyijykynäpainike muokkaa taiRoskakori -painike poistaa jakeluryhmiä milloin tahansa.