No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Luo jakeluryhmä

Jakeluryhmien avulla voit tavoittaa useita käyttäjiä organisaatiossasi yhdellä sähköpostiosoitteella. Ne sopivat hyvin, kun sinulla on useita projekteja tai osastoja - voit käyttää vain yhtä sähköpostiosoitetta ilmoitusten tai kokouskutsujen lähettämiseen.

1. Kirjaudu sisään Sähköposti ja Office -koontinäyttöösi (käytä GoDaddy-käyttäjänimeä ja -salasanaa).
  2. Valitse Järjestelmänvalvoja > Jakeluryhmät .
    Valitse Jakeluryhmät Microsoft 365 -hallinta -valikosta
  3. Valitse Lisää jakeluryhmä .
  4. Anna jakeluryhmän nimi .
  5. Anna jakeluryhmän osoite .
    Jakeluryhmän nimi, markkinointitiimi ja osoite, marketing@coolexample.com
  6. Kytke valitsin päälle, jos haluat, että organisaatiosi ulkopuoliset käyttäjät lähettävät sähköpostia tähän ryhmään.
  7. Valitse käyttäjän nimen vieressä oleva valintaruutu, jos haluat lisätä käyttäjän ryhmään.
  8. Valitse Tallenna . Uusi jakeluryhmäsi on valmis käyttöön.

Voit lisätäLyijykynäpainike muokkaa taiRoskakori -painike poistaa jakeluryhmiä milloin tahansa.

Aiheeseen liittyvät vaiheet

Lisätietoja

• Luo alias, jotta asiakkaat voivat lähettää yleisen sähköpostiosoitteen.