Luo järjestelmänvalvojan käyttäjä WordPress -tietokantaan

Voit luoda uuden WordPress -järjestelmänvalvojan käyttäjän tietokannasta. Käytä tätä menetelmää, jos alkuperäinen järjestelmänvalvojasi on vioittunut tai poistettu.

Varoitus: Sinun kannattaa aina varmuuskopioida sivustosi ennen kuin teet muutoksia tietokantaan.
  1. Kirjaudu sisään phpMyAdminiin.
  2. Valitse phpMyAdminissa vasemmanpuoleisesta valikosta tietokannan nimi, jota sivustosi käyttää.
  3. Etsi Taulukko -kohdasta käyttäjätaulukko ja valitse se valitsemalla nimi, ei valintaruutu. Taulukon nimeä edeltää taulukon etuliite (käyttäjätaulukon nimi voi olla esimerkiksi wp_users tai wp_1wsryb9585_users ).
  4. Valitse ylävalikosta Lisää .
  5. Kirjoita Arvo -sarakkeeseen seuraavat tiedot:
    KenttäSyötettävä arvo
    HenkilötunnusMikä tahansa numero, jota toinen käyttäjä ei vielä käytä. Kirjoita tämä numero muistiin, koska sinun on käytettävä sitä, kun luot wp_usermeta -taulukon merkinnän.
    user_loginKäyttäjänimi WordPress -koontinäytön käyttämistä varten.
    user_passSalasana tälle käyttäjälle.
    Varoitus: Varmista, että valitset MD5 Toiminto -sarakkeesta.
    käyttäjänimen_nimiTämän käyttäjän lempinimi.
    käyttäjän_sähköpostiTämän käyttäjän sähköpostiosoite.
    user_registeredValitse kalenterikuvake ja valitse sitten päivämäärä ja kellonaika, jolloin käyttäjä rekisteröitiin.
    user_statusAseta tämä arvoon 0 .
    display_nameNimi, joka näytetään tälle käyttäjälle.
  6. Valitse oikealla oikealla.
  7. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta tietokannan nimi, jota sivustosi käyttää (toista vaihe 2).
  8. Etsi taulukosta Usermeta -taulukko ja kirjoita siihen taulukon etuliite, jota käytetään tulevissa vaiheissa (jos esimerkiksi Usermeta -taulukko on nimeltään wp_usermeta , etuliitteesi on wp_ ja jos sen nimi on wp_1wsryb9585_usermeta , etuliite on wp_1wsryb9585_ , ja niin edelleen) .
  9. Valitse usermeta -taulukko valitsemalla nimi, ei valintaruutu.
  10. Valitse ylävalikosta Lisää .
  11. Kirjoita Arvo -sarakkeeseen seuraavat tiedot:
    KenttäSyötettävä arvo
    user_idAnna tunnus vaiheesta 5.
    meta_keySyötä sanaominaisuudet , joita edeltää vaiheessa 8 mainittu tietokannan etuliite (jos esimerkiksi tietokantasi etuliite oli wp_ , syötä wp_capability , jos se on wp_1wsryb9585_ , syötä wp_1wsryb9585_capability ja niin edelleen).
    meta_valueKopioi ja syötä seuraava:
    a: 1: {s: 13: "administrator"; s: 1: "1";}
  12. Valitse oikealla oikealla.
  13. Valitse Lisää -välilehti uudelleen.
  14. Kirjoita Arvo -sarakkeeseen seuraavat tiedot:
    KenttäMitä se on ...
    user_idAnna tunnus vaiheesta 5.
    meta_keyKirjoita sana user_level , jota edeltää vaiheessa 8 mainittu tietokannan etuliite (jos esimerkiksi tietokantasi etuliite oli wp_ , syötä wp_user_level , jos se on wp_1wsryb9585_ , kirjoita wp_1wsryb9585_user_level ja niin edelleen).
    meta_valueSyötä numero 10 .
  15. Valitse oikealla oikealla.

Voit nyt kirjautua WordPressiin uudella käyttäjänimelläsi ja salasanallasi.

Huomautus: Jotta voit kirjautua WordPressiin uudella käyttäjällä, kirjautumissivusi täytyy toimia oikein. Jos kirjautumissivulla on virhe, sinun on ensin korjattava virhe .