Luo järjestelmänvalvojan käyttäjä WordPress -tietokantaan

Voit luoda uuden WordPress -järjestelmänvalvojan käyttäjän tietokannasta. Käytä tätä menetelmää, jos alkuperäinen järjestelmänvalvojasi on vioittunut tai poistettu.

1. Kirjaudu sisään phpMyAdminiin ( cPanel / Plesk / Webhotelli / WordPress -hallinta ).

Huomautus: Jos käytät cPanel -verkkohotellia, sinun on valittava WordPress -sivustosi tietokanta vasemmasta sarakkeesta, ennen kuin voit siirtyä seuraavaan vaiheeseen.

2. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta wp_users -taulukko.
  3. Valitse Lisää .
  4. Anna seuraavat tiedot:
    Kenttä Mitä se on ...
    Henkilötunnus Mikä tahansa numero, jota toinen käyttäjä ei vielä käytä
    user_login Käyttäjänimi WordPress -koontinäytön käyttämistä varten
    user_pass Salasana tälle käyttäjälle

Huomautus: Varmista, että valitset MD5 toimintovalikosta.

käyttäjänimen_nimi Tämän käyttäjän lempinimi
    käyttäjän_sähköposti Sähköpostiosoite tälle käyttäjälle
    user_registered Päivämäärä ja kellonaika, jolloin käyttäjä rekisteröitiin
    user_status Aseta tämä arvoon 0
    display_name Nimi, joka näytetään tälle käyttäjälle

5. Valitse Siirry .
  6. Valitse wp_usermeta -taulukko.
  7. Valitse Lisää .
  8. Anna seuraavat tiedot:
    Kenttä Mikä on ...
    user_id Anna tunnus vaiheesta 4
    meta_key Syötä wp_capability

Huomautus: Sisällytä etuliite hallinnoitujen WordPress -tilien tai mukautettujen tietokantataulukoiden etuliitteisiin (esim. Wp_ coolPrefix _capability ).

meta_value Anna seuraavat tiedot:
    a: 1: {s: 13: "administrator"; s: 1: "1";}

9. Valitse Siirry .
  10. Valitse Lisää -välilehti uudelleen.
  11. Anna seuraavat tiedot:
    Kenttä Mitä se on ...
    user_id Anna tunnus vaiheesta 4
    meta_key Kirjoita wp_user_level

Huomautus: Sisällytä etuliite hallinnoitujen WordPress -tilien tai mukautettujen tietokantataulukoiden etuliitteisiin (esim. Wp_ coolPrefix _user_level ).

meta_value Syötä numero 10

12. Valitse Siirry .

Ylläpitäjä on nyt valmis kirjautumaan n käyttäjänimellään ja salasanallaan.