Luo kopio tiedostosta tai kansiosta Linux -verkkohotellitililläni

Voit luoda tarkat kopiot tiedostoista Linux -verkkohotellitililläsi.

1. Avaa palvelun GoDaddy tuotesivu.
  2. Valitse kohdassa Verkkohotelli haluamasi Linux-verkkohotellitilin vierestä Hallitse.
    napsauta Hallitse
  3. Valitse tilin koontinäytön vasemmassa yläkulmassa Tiedostonhallinta .
    valitse tiedostonhallinta
  4. Valitse tiedosto tai kansio cPanel -tiedostonhallinnassa ja valitse sitten Kopioi .
  5. Täytä kentät ja valitse sitten Kopioi tiedostot .