Luo lisäosaverkkotunnuksia tai aliverkkotunnuksia Linux-verkkohotellissa

Lisäverkkotunnusten ja aliverkkotunnusten avulla voit isännöidä useita verkkosivustoja yhdellä cPanel-tilillä. 6.12.2023 alkaen kaikkien Linux-verkkohotellisopimusten kanssa (lukuun ottamatta Economy-sopimusta) voidaan käyttää lisäverkkotunnuksia.

1. Avaa palvelun GoDaddy tuotesivu.
  2. Valitse Verkkohotelli ja valitse sitten Hallitse haluamallesi Linux -verkkohotellipaketille.
    napsauta Hallitse
  3. Valitse cPanel-hallinta.
  4. Valitse Verkkotunnukset.
  5. Valitse Luo uusi verkkotunnus.
  6. Anna lisäverkkotunnuksesi nimi (esimerkiksi coolexample.com) tai aliverkkotunnuksesi nimi (esimerkiksi shop.coolexample.com).
  7. Valitse Jaa asiakirjan juurihakemisto -valintaruutu. Jos haluat käyttää mukautettua asiakirjan juurihakemistoa, korvaa oletuspolku haluamallasi polulla.
  8. Valitse Lähetä .

Toiminnon onnistumisesta näytettävä ilmoitus vahvistaa, että verkkotunnuksesi on lisätty.

Aiheeseen liittyvät vaiheet

Lisätietoja

• Jos haluat näyttää ensisijaisen verkkotunnuksesi sisällön mutta eri verkkotunnuksen nimellä tai URL-osoitteella, sinun on lisättävä alias-verkkotunnus.