Hallittu WordPress -sähköinen kaupankäynti Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Luo luokat ostoskori -ilmoituksessa

Luokat ostoskorissa -ilmoitus, kun käytetään " Näytä & quot; Luokat -vaihtoehdon avulla voit valita yhden tai useamman luokan, jotka ilmoituksen käynnistävät, kun luokan tuote on asiakkaan ostoskorissa.

Huomautus: luokkien on vastattava tarkasti, aliluokkia ei käytetä tämän ilmoituksen aktivointiin.

”Piilota” luokat -vaihtoehdolla voit valita yhden tai useamman luokan, joka piilottaa ilmoituksen, kun luokan tuote on asiakkaan ostoskorissa. Tämän avulla voit poistaa ehdollisesti ilmoituksen, jos kohde ristiinmyyntiluokasta on lisätty.

Vaaditaan: WooCommerce Cart Notices on premium -laajennusinen WooCommerce -laajennus, joka sisältyy WordPress Ecommerce Hosting -palveluun tai erillisenä ostona.

Luokat ostoskorissa -ilmoituksen voi luoda seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään WordPressiin.
  2. Siirry WooCommerce > Ostoskori -ilmoitukset .
  3. Valitse Uusi ilmoitus -välilehti.
  4. Valitse Luokat ostoskorissa Tyyppi -valikosta.
  5. Anna ilmoitukselle nimi Nimi -kenttään.
  6. Luo mukautettu ilmoitusviesti . Aloitusopas on perustiedot sekä ilmoituksen tyypiin liittyvät muuttujat.
  7. Anna toimintakehotusteksti (valinnainen) - Tämä teksti näytetään ostoskoria koskevan ilmoituksen vieressä.
  8. Anna toimintakehotuksen URL -osoite (valinnainen) - Tämä määrittää, minne käyttäjä pääsee napsauttamalla toimintakehotuspainiketta.
  9. Jos haluat näyttää ilmoituksen siitä, onko jokin valittu luokka ostoskorissa, lisää kaikki luokat, jotka haluat näyttää " Näytä & quot; Luokat -kenttä.
  10. Jos haluat piilottaa ilmoituksen, jos ostoskorissa on valittua luokkaa, lisää kaikki luokat, jotka haluat piilottaa, " Piilota & quot; Luokat -kenttä.
  11. Valitse Luo ostoskori -ilmoitus -painike.

Liittyvät vaiheet