Kotisivukone Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Luo markkinointisähköposti

Vaihe 1: Luo ja lähetä markkinointisähköposteja .

Website Builder -artikkelissa on tietoja markkinointisähköpostien kirjoittamisen aloittamisen vaiheista tilin.

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Vieritä kohtaan Website Builder ja valitse Hallitse sivustosi vierestä.
  3. Avaa sähköpostimarkkinointi koontinäytöstäsi.
    • Sillä Website Builder: Valitse Markkinointi > Email markkinointi.
    • Digitaalisen markkinoinnin paketti: Valitse sähköpostimarkkinointi > Kampanjat .
  4. Aloita sähköpostisi valitsemalla Luo.
  5. Valitse tyhjä sähköposti, valmiiksi luotu malli tai sähköposti, jonka olet jo lähettänyt mallina uuteen sähköpostiviestiin.

Seuraavassa vaiheessa lisäät sisältöä, kuten logoa, tekstiä, kuvia tai linkkejä videoihin. Jos ilmoitat asiakkaillesi myymälästä tai uusista myymälöistä, lisää tuotteesi myös sähköpostiisi.

Lisätietoja

• Toinen tapa aloittaa sähköposti on Tilaajat -luettelosta. Valitse luettelo tai yksittäiset jäsenet ja valitse sitten Lähetä kampanja .
    • Website Builder: Valitse Koontinäytössä Yhteydet > Tilaajat . (Joillekin ihmisille saatat löytää myös tilaajat markkinoinnista .)
    • Digital Management Suite: Valitse Koontinäytössä Sähköpostimarkkinointi > Tilaajat .
  • Sähköpostimarkkinointi on saatavilla vain tietokoneellasi, eikä se ole käytettävissä GoDaddy -sovelluksessa.
  • Aloita uudelleen milloin tahansa prosessin alusta. Sähköpostiluonnoksesi tallennetaan, jos haluat palata siihen myöhemmin.