No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Luo Microsoft 365-sähköpostialias

An sähköposti alias on ylimääräinen sähköpostiosoite, joka ohjaa sähköpostit yhteen postilaatikkoon. Voit luoda enintään 400 sähköpostialiasta.

1. Kirjaudu sisään Sähköposti ja Office -koontinäyttöösi (käytä GoDaddy-käyttäjänimeä ja -salasanaa).
  2. Mene Microsoft 365 -hallinta ja valitse Sähköpostialiakset .
    Microsoft 365 Järjestelmänvalvoja-välilehti avattiin näyttämään Sähköposti-aliakset
  3. Valitse Lisää Alias .
  4. Valitse käyttäjä ruudusta (jos sinulla on yksi sähköpostiosoite, se on oletuksena valittu).
  5. Lisää uusi aliaksesi Kirjoita Alias ruutu ja valitse Tallentaa .

Näet uuden sähköpostiosoitteesi luettelossa Sähköpostialiakset sivu. Voit tulla tänne milloin tahansa lisätäksesi muita aliaksia tai muokata tai poistaa niitä.