No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Luo Microsoft 365 -sähköpostialias

Sähköpostialias on lisäosoite, joka ohjaa sähköpostit yhteen postilaatikkoon. Voit luoda enintään 400 aliasta.

Lisätietoja tunnuksia ja niiden käyttöä .

1. Kirjaudu sisään Sähköposti ja Office -koontinäyttöösi (käytä GoDaddy-käyttäjänimeä ja -salasanaa).
  2. Siirry Microsoft 365 -hallintaan ja valitse Sähköpostialiakset .
    Microsoft 365 -hallinta -välilehti avautui näyttämään Sähköpostialiakset
  3. Valitse Lisää alias .
  4. Valitse käyttäjä laatikosta (jos sinulla on yksi sähköpostiosoite, se on oletusarvoisesti valittu).
  5. Lisää uusi tunnuksesi Enter Alias -ruutuun ja valitse Tallenna .

Näet uuden sähköpostialiasi listattuna Sähköpostialiakset -sivulla. Voit tulla tänne milloin vain lisäämään muita aliaksia tai muokata tai poistaa niitä.