Luo Microsoft 365 -sähköpostiosoite

Vaihe 1 Määritä Microsoft 365 -tili -sarjassa.

Määritä Microsoft 365 -sähköpostitilisi ja luo sähköpostiosoitteesi Sähköposti ja Office -koontinäytössä.

1. Kirjaudu sisään Sähköposti ja Office -koontinäyttöösi (käytä GoDaddy-käyttäjänimeä ja -salasanaa).
  2. Jos sinulla on jo Microsoft 365 -sähköpostiosoite GoDaddy-yritykseltä, valitse Lisää käyttäjä. Jos tämä on ensimmäinen Microsoft 365 -sähköpostiosoitteesi, siirry seuraavaan vaiheeseen.
    Lisää käyttäjä -painike henkilökuvakkeella
  3. Valitse verkkotunnus, jota haluat käyttää, ja sitten Jatka.
    Valitse verkkotunnus ja Jatka
  4. Luo sähköpostiosoitteesi. Vältä numerojen ja erikoismerkkien käyttöä, sillä niiden muistaminen ja kirjoittaminen on vaikeampaa. (Kirjoita nimesi esimerkiksi nimi@esimerkki.com tai etunimisukunimi@esimerkki.com.)
  5. Anna etunimesi ja sukunimesi.
    Syötä uusi sähköpostiosoite ja nimi
  6. Valitse Linkitä verkkotunnukset -kohdan avattavasta valikosta Älä jaa. (Linkittämällä verkkotunnukset käyttäjät voivat jakaa yhteystietoja ja tiedostoja, jos verkkotunnukset esimerkiksi kuuluvat samalle yritykselle.) Jos tämä on ensimmäinen sähköpostiverkkotunnuksesi, tätä vaihtoehtoa ei näytetä.
  7. Myönnä tilille ylläpito-oikeudet valitsemalla Kyllä. Jos sinulla on jo sähköpostitili, sinun on valittava, kuuluuko uusi sähköposti sinulle vai jollekulle muulle.
  8. Syötä yksilöllinen salasana Luo salasana -kenttään. (On tärkeää luoda salasana, joka ei ole sama kuin GoDaddy-salasanasi.) Jos sinulla on jo sähköpostitili, valitse ensin Luo oma salasana.
  9. Huomautus: Jos olet luomassa sähköpostiosoitetta toiselle käyttäjälle, käytä väliaikaista salasanaa, jonka käyttäjä voi vaihtaa myöhemmin.

10. Kirjoita aiempi sähköpostiosoitteesi Lähetä tilitiedot sähköpostiosoitteeseen -kenttään.
  11. Valitse Luo. Kun Microsoft 365 -sähköpostiosoitteesi on valmis, saat vahvistusviestin aiemmin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.
    Anna sähköpostiosoite ja luo.

Sähköpostiosoitteen määrittämisessä kestää muutama minuutti. Kun saat vahvistussähköpostin, siirry seuraavaan vaiheeseen määrittämään palautussähköpostiosoite.