No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Luo mukautettuja sähköpostikansioita

Voit järjestää Workspace -verkkosähköpostin kansioilla. Luomasi kansiot näkyvät aakkosjärjestyksessä Työtilan verkkopostin oletuskansioiden alapuolella (Saapuneet, Saapuneet, Luonnokset, Lähetä myöhemmin, Lähetetyt ja Roskakori).

1. Kirjaudu sisään Työtilan sähköpostitilillesi ja avaa tuotteesi. ( Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? )

Huomautus: Et voi luoda kansioita osoitteesta mobilemail.secureserver.net

2. Napsauta Uusi kansio .
  3. Anna kansion nimi ja valitse kansion sijainti päässä Koska osa-kansioon valikon.

Voit siirtää viestit kansioon tekemällä jonkin seuraavista:

• Napsauta ja vedä viesti kansioon, joka näkyy Workspace Webmailin kansioluettelossa.
  • Valitse tai avaa viesti, valitse kansio Siirrä kansioon -valikosta ja napsauta sitten Siirrä .
  • Jos olet lähettämässä viestiä eteenpäin tai vastaamassa siihen, valitse kansio Lähetä & Tiedosto -valikko, joka näkyy, kun kirjoitat sähköpostia.