Luo mukautettuja sähköpostikansioita

Voit järjestää Workspace -verkkosähköpostin kansioilla. Luomasi kansiot näkyvät aakkosjärjestyksessä Työtilan verkkopostin oletuskansioiden alapuolella (Saapuneet, Saapuneet, Luonnokset, Lähetä myöhemmin, Lähetetyt ja Roskakori).

1. Kirjaudu sisään Työtilan sähköpostitilillesi ja avaa tuotteesi. ( Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? )

Huomautus: Et voi luoda kansioita osoitteesta mobilemail.secureserver.net

2. Napsauta Uusi kansio .
  3. Anna kansion nimi ja valitse kansion sijainti päässä Koska osa-kansioon valikon.

Voit siirtää viestit kansioon tekemällä jonkin seuraavista:

• Napsauta ja vedä viesti kansioon, joka näkyy Workspace Webmailin kansioluettelossa.
  • Valitse tai avaa viesti, valitse kansio Siirrä kansioon -valikosta ja napsauta sitten Siirrä .
  • Jos olet lähettämässä viestiä eteenpäin tai vastaamassa siihen, valitse kansio Lähetä & Tiedosto -valikko, joka näkyy, kun kirjoitat sähköpostia.