Basic ja Pro -jälleenmyyjä (perus- ja ammattilaisjälleenmyyjä) Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Luo mukautettuja tarjouskoodeja jälleenmyyjäni julkisivulle

Mukautetut tarjouskoodit antavat asiakkaillesi erityisiä alennuksia tilauksistaan. GoDaddy -jälleenmyyjänä voit muokata kaikkia tietoja, mukaan lukien tarjouskoodin nimi, aloitus- ja päättymispäivämäärät sekä prosenttialennus.

1. Kirjaudu sisään Jälleenmyyjän hallintakeskukseen (käytä GoDaddy -käyttäjänimeäsi ja -salasanaasi).
  2. Valitse Markkinointi ja sitten Kampanjat .
    valitse markkinointi ja sitten tarjoukset
  3. Valitse Luo tarjous .
  4. Syötä kohtaan Promo Code Name (Tarjouskoodin nimi) alennuskoodi, jossa on 3–10 aakkosnumeerista merkkiä. Koodisi on oltava yksilöllinen, eikä toinen jälleenmyyjä voi käyttää sitä.
    anna tarjouskoodin nimi
  5. Valitse Koko tilaus , jos haluat käyttää kampanjaa kokonaisiin tilauksiin, tai Erityiset tuotteet , jos haluat käyttää kampanjaa tuoteryhmään.
    • Jos valitset Erityiset tuotteet , avaa luettelo tuoteryhmistä valitsemalla nuoli. Valitse valintaruutu niiden tuoteryhmien kohdalla, jotka haluat sisällyttää kampanjaan.
      valitse avattavan valikon nuoli
  6. Anna se prosenttialennus , jota haluat tarjota kampanjaasi.
    anna prosenttialennus

Huomautus: Jos prosentuaalinen alennus johtaa negatiiviseen palkkioon, ilmoitamme asiasta sinulle. Et voi jatkaa, ennen kuin muutat prosenttiosuutta.

7. Anna aloituspäivä .
  8. Anna lopetuspäivä .
  9. Anna tilauksen vähimmäismäärä .
  10. Anna kuvaus .
  11. Valitse Tallenna . Kampanja aktivoidaan aloituspäivänä.

Huomautus: Et voi poistaa tarjouskoodia tai muuttaa sen nimeä, mutta voit poistaa sen käytöstä tai muokata sen tietoja.