Hallittu WordPress -sähköinen kaupankäynti Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Luo muunnelmia muuttuvalle tuotteelle

Kun olet luonut määritteet muuttujatuotteellesi, voit luoda kunkin yksilöllisen muunnelman. Muunnelmilla voi olla eri hinnat, kuvat, SKU: t ja kuvaukset tälle muunnelmalle. Vaihtelut perustuvat tuoteominaisuusarvojen yhdistelmään.

1. Kirjaudu sisään WordPressiin.
  2. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Tuotteet , joka laajenee ja antaa lisäasetuksia.
  3. Napsauta Kaikki tuotteet laajennetussa Tuotteet -valikossa.
  4. Valitse muokattava muuttuja.

Huomautus: Varmista, että luot ensin määritteet.

5. Täytä Tuotetiedot -osiossa seuraavat tiedot:
    • Siirry vasemmanpuoleisen valikon Muunnelmat -osioon ja luo muunnelmia attribuuteistasi.
    • Valitse Lisää muunnelma, jos haluat lisätä muunnelmia yksitellen, tai Luo muunnelmia kaikista attribuuteista luodaksesi kukin muunnelma luomiesi ominaisuuksien perusteella, ja napsauta Siirry .
      • Ponnahdusikkuna tulee näkyviin, jos päätit luoda muunnelmia kaikista määritteistä. Jatka valitsemalla OK.
    • Napsauta laajentaaksesi kukin luotu muunnelma. Sinun on vähintään lisättävä hinta luomiesi muunnelmien tallentamista varten.
      • Jos haluat lisätä saman hinnan kaikkiin muunnelmiin, valitse avattavasta päävalikosta Aseta normaalit hinnat ja napsauta OK .
      • Ponnahdusikkuna tulee esiin. Syötä arvo ja valitse OK .
  6. Napsauta Tallenna luonnos tai Julkaise- painiketta lähellä oikeaa yläkulmaa.

Voit tehdä muutoksia tuotteen muunnelmiin milloin tahansa.

Seuraavat vaiheet