Luo MySQL -tietokanta Linux -verkkohotelliini

Voit luoda MySQL -tietokantoja Linux -verkkohotellitilillesi käyttämällä cPanelin ohjattua MySQL -tietokantatoimintoa.

1. Avaa palvelun GoDaddy tuotesivu.
  2. Valitse Verkkohotelli-kohdassa haluamasi Linux-verkkohotellitilin vierestä Hallitse.
    napsauta Hallitse
  3. Napsauta tilin Koontinäytöllä cPanel-hallinta.
  4. Napsauta cPanelin kotisivulla Tietokannat -osiossa Ohjattu MySQL -tietokantatoiminto .
  5. Noudata ohjatun toiminnon kehotteita uuden tietokannan määrittämiseksi. Saat lisäohjeita ohjatun MySQL -tietokantatoiminnon dokumentaatiosta .
  6. Huomautus: Tietokantasi nimen täytyy olla yksilöllinen järjestelmässämme. Jos saat ”tietokanta on jo olemassa” -virheviestin, sinun on valittava uusi tietokannan nimi.