Hallittu WordPress -sähköinen kaupankäynti Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Luo noutopaikka

Paikallisen noudon sijainnin lisääminen on erittäin hyödyllinen tapa toimittaa tuotteesi. Sen lisäksi, että se voi purkaa osan toimitusvelvoitteistasi, se voi myös olla kätevä vaihtoehto asiakkaillesi ja lisätä myyntiä.

Vaaditaan: Local Pickup Plus on premium -luokan WooCommerce -laajennus, joka sisältyy Managed WordPress Ecommerceiin, Managed WooCommerce Storesiin tai itsenäisenä ostona.
  1. Kirjaudu sisään WordPressiin .
  2. Siirry vasemmanpuoleisesta valikosta kohtaan WooCommerce ja valitse sitten Asetukset .
  3. Valitse Toimitus -välilehti.
  4. Siirry kohtaan Noutopaikat ja valitse Lisää noutopaikka .
  5. Luo noutopaikalle nimi.
  6. Anna seuraavat tiedot:
    • Osoite: Noutopaikan osoite ja mahdolliset erityisohjeet, jotka haluat antaa asiakkaalle.
    • Saatavilla olevat tuotteet: Määrittää, mitkä tuotteet ja luokat ovat saatavilla noudettaviksi kyseisessä paikassa. Oletusasetukset sallivat noutamisen mistä tahansa sijainnista.
    • Kustannukset & Alennukset: Tässä asetetut maksut ja alennukset korvaavat sijainnin tärkeimmät noutoasetukset.
    • Noutotapaamiset: Määritä sijainnille mukautetut aukioloajat, lomat ja noutoajat.
    • Sähköpostiluettelo: Anna CSV -muotoinen luettelo vastaanottajista, joille haluat ilmoituksen, kun sijaintia koskevia noutotilauksia tehdään.
  7. Valitse Päivitä .