No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Luo offline -maksutapa

Verkkomaksuvaihtoehtojen (Square, Stripe ja PayPal) lisäksi voit luoda verkkomyymälällesi offline -maksutavan, jolla voit maksaa käteisellä, sekillä tai pankkisiirrolla.

Huomautus: Offline -maksutapa ei toimi digitaalisille tuotteille.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua tuotteen avaamiseen?)
  2. Napsauta yläpalkissa Asetukset-välilehteä ja valitse Maksut.
    Valitse Asetukset-kohdasta Maksut
  3. Vieritä Maksut -ikkunassa Offline -maksut -osioon ja napsauta Ota käyttöön .
    Napsauta Ota käyttöön
  4. Lisää tekstiä Asiakkaalle näytettyyn Maksun otsikkoon ja Lisää asiakkaan kenttiä -ohjeita asiakkaita ohjaaviin kenttiin. (Molemmissa kentissä on merkkilaskuri oikeassa yläkulmassa.)
    Anna asiakkaan etiketit ja ohjeet
  5. Kun olet valmis, aktivoi tilin asetukset napsauttamalla Tallenna.

Huomautus: Muuta asetuksia napsauttamalla Tilin asetukset . Voit myös poistaa ne kokonaan napsauttamalla Sammuta.
    Napsauta Tilin asetukset