Luo offline -maksutapa

Verkkomaksuvaihtoehtojen ( GoDaddy Payments , Square, Stripe ja PayPal) lisäksi voit luoda offline -maksutavan, jolla asiakkaasi voivat maksaa sinulle käteisellä, sekillä tai pankkisiirrolla.

Huomautus: Offline -maksutapa toimii vain fyysisille tuotteille , ei digitaalisten tuotteiden kohdalla .

1. Avaa palvelun GoDaddy tuotesivu.
  2. Vieritä kohtaan Website Builder tai Verkkomarkkinointi ja valitse Hallitse verkkosivustosi tai myymäläsi vierestä.
  3. Avaa maksuvaihtoehdot koontinäytössä:
    • Siirry tuotteen Website Builder kohdassa Asetukset ja valitse sitten Kauppa -osiosta Maksut .
    • Siirry Premium -verkkomyymälässä kohtaan Asetukset > Maksut .
  4. Valitse Hyväksy offline -maksut -osiossa Ota käyttöön .
  5. Lisää tekstiä Asiakkaalle näytettyyn Maksun otsikkoon ja Lisää asiakkaan kenttiä -ohjeita asiakkaita ohjaaviin kenttiin. Molemmat kentät näyttävät merkkien laskurin.
  6. Kun olet valmis, valitse Tallenna .

Kun offline -maksu on käytössä, muokkaa maksun nimeä tai ohjeita valitsemalla Asetukset tai poista offline -maksutapa valitsemalla Sammuta.