GoDaddy-sähköpostimarkkinointi Ohje

Luo oma mukautettu tyylisi

Tyylit-valikossasi on valittavissa useita valmiiksi määritettyjä tyylivaihtoehtoja. Voit myös muokata mitä tahansa näiden tyylien nykyisistä väreistä tai tekstiasetuksista. Voit myös laatia ikioman mukautetun tyylisi.

1. Kirjaudu GoDaddy Email Marketing -tilillesi, ellet jo ole kirjautunut. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa?)
  2. Napsauta Kampanja GoDaddy Email Marketing -tililläsi.
  3. Napsauta Luo, jos haluat suunnitella uuden kampanjan tai Muokkaa, jos haluat muokata jotakin nykyistä kampanjaasi.
  4. Napsauta Tyylit-välilehteä oikealla.
  5. Napsauta Luo omasi.
  6. Anna muokkaamallesi tyylille yksilöllinen nimi.
  7. Napsauta painiketta, joka vastaa sitä, miten haluat luoda oman mukautetun tyylisi:
    • Luo uusi aloittaa puhtaalta pöydältä. Paras vaihtoehto upouutta lookia varten.
    • Kloonaa nykyinen kopioi valittuna olevan tyylin. Paras vaihtoehto pieniä muutoksia varten.
  8. Kohdan Nimi vieressä voit muuttaa tyylin nimen.
  9. Lueteltujen elementtien vieressä voit syöttää värin heksadesimaalikoodin tai napsauttaa värilaatikkoa ja valita värin värivalitsimella.

Kun valitset erilaisia vaihtoehtoja, kampanjasi muuttuu, joten voit esikatsella uutta lookia oikeassa yhteydessään.

Elementti Tiedot
    Tausta Tämä on väri, joka ympäröi kampanjaasi ulkoreunoilla.
    Edusta Tämä on kampanjasi sisäpuolen väri, joka näkyy teksti- ja kuvasisällön takana.
    Painike Painikkeiden värin lisäksi voit myös valita niiden tyylin:
    • Flat-painiketyyli Flat
    • Pill-painiketyyli Pill
    • Chunky-painiketyyli Chunky
    Reuna Tämä voidaan ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä valintaruutujen avulla. Tämä on kampanjasi sisältöä ympäröivä värillinen viiva etualan ja taustan värien välissä.
    Alatunniste Tämä voidaan ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä valintaruutujen avulla. Jos se poistetaan käytöstä, alatunnisteen yksityiskohdat näytetään taustan värillä.
  10. Napsauta Teksti-välilehteä.
  11. Muokkaa tyyliä napsauttamalla mitä tahansa tekstityyppiä.
  12. Valitse tyylisi napsauttamalla mitä tahansa vaihtoehtoa.
    Vaihtoehto Tiedot
    Fontti Valitse valikosta haluamasi fontti.
    Väri Syötä värin heksadesimaalikoodi tai napsauta värilaatikkoa ja valitse väri värivalitsimella
    Koko Suurenna fonttikokoa napsauttamalla suurempaa A-kirjainta ja pienennä napsauttamalla pienempää A-kirjainta. Todellinen pikselikoko näkyy oikealla puolella.
    Tasaus Valitse tekstille haluamasi tekstin tasaus. Vaihtoehdot ovat vasemmalla, keskellä, oikealla ja tasareuna

Linkin tekstille valitset vain värin. Kaikki muut asetukset siirtyvät normaalista leipätekstistä.

Painikkeen tekstin tasausta ei voi muuttaa tässä. Tasausta vaihdetaan painikemoduulissa, suunnittelutyökalussa.

Alatunnisteen tekstin tasausta ei voi muuttaa tässä. Alatunnisteen tasausta hallitaan Kampanjan säädöt -lisäosassa.

13. Palaa tekstityyppien pääluetteloon napsauttamalla , kun tietty tekstityyppi on valmis.
  14. Kun tekstityylisi on valmis, napsauta Päivitä.

Uusi muokkaamasi tyyli näkyy aina tyyliluettelossasi, joten voit käyttää sitä mihin kampanjaan tahansa.