Luo oma sivustoni

Oman verkkosivustosi luomisprosessin alussa kysymme sinulta sen aihetta, jotta voimme luoda tarpeisiisi soveltuvia malleja. Valittavana on useita liiketoimintaluokkia, mutta vaihtoehtosi eivät lopu niihin. Oletko suunnittelemassa häitä tai laatimassa ansioluetteloa? Olemme varautuneet niihinkin, sopivat kuvat mukaan lukien.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua tuotteen avaamiseen?)
  2. Kirjoita vastauksesi muutama ensimmäinen kirjain Mikä sivustosi tarkoitus on? -kenttään, niin esiin ilmestyy vaihtoehtoluettelo. Voit valita jonkin ehdotuksista tai kirjoittaa loppuun oman vastauksesi.
    Anna sivuston tai yrityksen tyyppi

Huomautus: Jos ostit Verkkomyymälä-paketin, kysymyksenä on Minkä tyyppinen yritys se on? Kaikki ulkoasuvaihtoehdot kuuluvat kaikkiin paketteihin.

3. Syötä seuraavaan kenttään sivustosi tai yrityksesi nimi ja napsauta Aloita.
    Anna sivuston tai yrityksen nimi
  4. Sivustosi ulkoasun luominen kestää hetken. Sen jälkeen näytetään aloitusnäyttö. Napsauta siinä Valitse värit ja fontit.
    Napsauta Valitse värit ja fontit
  5. Kun Teema-paneeli näytetään, voit vaihtaa sivustosi pääväriä ja -fonttia.
    Voit halutessasi vaihtaa sivuston väriä tai fonttia

Huomautus: Jos haluat muokata jotain muuta sivustosi ominaisuutta, napsauta Muokkaa-painiketta.

6. Teema-asetuksesi ja muut muutoksesi tallennetaan automaattisesti. Kun olet valmis, voit katsoa tuloksia napsauttamalla Esikatselu. Halutessasi voit käyttää jotain toista verkkotunnustasi tai ostaa uuden.
  7. Kun olet valmis julkaisemaan muutokset, napsauta Julkaise sivusto (matkapuhelin) tai Julkaise (tietokone/tabletti).