Kotisivukone Ohje

Luo oma sivustoni

Kun alat luoda omaa verkkosivustoasi, pyydämme aluksi sinua valitsemaan sivuston luokan, jotta voimme räätälöidä designin tarpeisiisi. Valitse sitten teema ja määritä sivustosi väri ja fontti.

Katso tästä aiheesta lyhyt video alempana tällä sivulla.

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Vieritä alaspäin kohtaan Website Builder ja valitse Hallitse sen sivuston kohdalla, jonka haluat laittaa alulle.
  3. Kun ensimmäisen kerran avaat sivustosi, sinulle näytetään Aloitetaan!-ikkuna, jossa pyydetään kuvailemaan luomasi sivuston (tai myymälän) tyyppiä parilla sanalla. Kun kirjoitat, valikko näyttää suosittuja ehdotuksia. Valitse tai syötä haluamasi vaihtoehto.
  4. Syötä seuraavaan kenttään sivuston tai myymälän nimi (enintään 64 merkkiä) ja valitse Jatka.
    Nimeä sivustosi tai myymäläsi ja valitse Jatka

Huomautus: Jos haluat muokata luokkaa ja sivuston nimeä, siirry Asetuksiin.

5. Voit nyt hienosäätää sivustoasi valitsemalla Teema ja sitten Kokeile uutta ulkoasua.
    Valitse teema
  6. Selaa teemoja ja valitse sopiva. Jokaisella teemalla on nimi, jotta sinun on helppo muistaa se, josta pidät.

Huomautus: Teeman valinta ottaa sen automaattisesti käyttöön sivustollasi. Paina muistiin edellisen teemasi nimi siltä varalta, että haluat vaihtaa takaisin.

7. Kun olet valmis tuomaan sivustosi julki, julkaise sivustosi.

Näytä, miten tämä tehdään...

Tämä video on oppitunti 6 opastussarjassa Oman verkkosivuston luominen