Websites + Marketing -sivuston määrittäminen

Verkkosivuston luonti yritykselle on oiva tapa tuoda yritykselle näkyvyyttä verkossa. GoDaddy-kotisivukone on verkkopohjainen muokkaus- ja julkaisutyökalu, joka auttaa sinua luomaan toimivan verkkosivuston ilman teknistä osaamista.

Aloita sivusto

Valitse osoitteessa godaddy.com Aloita maksutta. Sinulle esitetään muutama kysymys yrityksesi tyypistä ja nimestä. Käytämme näitä tietoja valokuva- ja sisältösuositusten tarjoamiseen sivustollesi.

Huomaa: Voit ostaa paketin nyt tai jatkaa maksutonta kokeilua. Vertaile paketteja ja hintoja.

Jos olet jo aloittanut sivustosi, voit avata sen GoDaddy -tuotesivultasi. Vieritä alaspäin Websites + Marketing -osioon ja valitse Hallitse aloittamasi verkkosivuston vierestä. Valitse sitten Muokkaa sivustoa.

Muuta verkkosivustosi ulkoasua uudella teemalla, uusilla väreillä ja uusilla fonteilla

Sivustoasi on mukautettu sivuston määrityksen aikana valitsemiesi seikkojen mukaisesti. Jokainen tekstirivi, kuva ja sivu on mukautettavissa. Teemasi määrittää sivustosi yleisilmeen. Voit myös valita sivuston värit, fontit ja painikkeen tyylin, joita käytetään koko sivustollasi.

1. Valitse Teema ja sen jälkeen Kokeile uutta ulkoasua.
    • Galleriaesikatseluista näet, miltä aloitussivusi näyttää kullakin teemavaihtoehdolla. Kun valitset teeman painamalla Valitse, kyseinen teema otetaan heti käyttöön.
  2. Jos haluat päivittää sivustosi värin, valitse Väri.
    • Valitse jokin ehdotetuista yhteensopivista väreistä tai valitse mukautettu väri. Jos liiketoiminnallasi on oma mukautettu värinsä, syötä värin heksadesimaalikoodi.
    • Säädä koko sivuston kirkkautta, värikkyyttä tai tummuutta käyttämällä Maalaa sivustosi -liukusäädintä. Älä huolestu – voit silti vaihtaa kunkin osion värin erikseen.
  3. Jos haluat päivittää sivuston fontteja, valitse Fontit.
    • Ensisijaista fonttia käytetään yleensä sivuston otsikoissa. Toissijaista fonttia taas käytetään runkotekstissä.
    • Valitse haluamasi suosittelemistamme esimääritetyistä fonttiyhdistelmistä.
  4. Jos haluat päivittää painikkeen tyylin, valitse Painikkeet.
    • Ensisijaista painikkeen tyyliä käytetään pääasiallisille toiminnoille (kuten Tilaa). Toissijaista painikkeen tyyliä käytetään tukitoiminnoille (kuten Lisätietoja).
    • Laajenna muutettavaa painikkeen tyyliä ja valitse haluamasi painikkeen tyyli luettelosta. Valitse sitten Valmis.

Mukauta aloitussivuasi

Sivujen ja osioiden määrä on valittu valmiiksi sivuston määrittämisen yhteydessä valitsemasi liiketoimintatyypin perusteella. Jokainen sivu ja osio on mukautettavissa.

1. Valitse esikatseluikkunasta Otsikko. Otsikko on ensimmäinen asia, jonka sivustosi kävijät näkevät. Siinä tulee olla houkutteleva kuva ja toimintaan kannustava painike, joilla ohjaat kävijät toimimaan haluamallasi tavalla.
    • Valitse Kansikuva/-media, jos haluat lisätä, muokata tai vaihtaa kuvan tai lisätä videon tai diaesityksen.
    • Lisää mainosbanneri tai logo.
    • Toimintapainiketta käytetään painikkeen nimen vaihtamiseen ja sen hallintaan, mitä tapahtuu sivustolla kävijän valitessa painikkeen.
  2. Vieritä aloitussivua alaspäin ja valitse seuraava osio. Voit muokata osion tai osioryhmän sisältöä. Voit muun muassa siirtää osiota ylös- ja alaspäin sivulla ja poistaa osion tai osioryhmän, jota et halua käyttää.
  3. Jos et näe haluamaasi osiota, siirry sivulle ja alueelle, jolle haluat lisätä osion, ja valitse Lisää osio.

4. Näyttökaappaus osion ryhmävalikosta

Lisää, muokkaa, poista tai järjestele sivuja

Jos sinulle luodulla verkkosivustolla on lisäsivuja, voit muokata sisältöä samaan tapaan kuin aloitussivulla. Jos haluat vaihtaa sivuston nimen, järjestellä sivut uudelleen tai poistaa sivun, myös se on mahdollista.

Jos verkkosivustosi mukana ei toimitettu haluamaasi sivua, voit lisätä muita sivuja (esimerkiksi Ota yhteyttä- tai Tietoja meistä -sivun).

Lisää sivu

1. Lisää uusi sivu valitsemalla + Lisää sivu -vaihtoehto Sivuston navigointi -kohdan oikeanpuoleisesta paneelista.

2. Näyttökaappaus osion ryhmävalikosta
  3. Valitse sivun mallipohja ja napsauta sen jälkeen Luo sivu.
  4. Syötä Sivun otsikko ja ota käyttöön vaihtotoiminto kohtaan, jossa haluat oman sivusi näkyvän.
  5. Valitse Valmis .
  6. Jos uudelle sivulle haluamasi sisältö on jo olemassa aloitussivusi jossakin osiossa, voit siirtää osion uudelle sivulle.

Muokkaa tai poista sivu

Muokkaa sivua tai poista se käyttämällä oikeassa paneelissa olevia sivuasetuksia.

Näyttökaappaus osion ryhmävalikosta
  • Jos haluat muokata sivun nimeä, valitse sivu ja sen jälkeen Asetukset ja Nimeä uudelleen.
  • Jos haluat poistaa sivun, valitse sivu ja sen jälkeen Asetukset ja Poista sivu.

Järjestä sivut uudelleen

Näyttökaappaus osion ryhmävalikosta
  1. Jos haluat järjestellä sivuja sivuston navigoinnissa, valitse Järjestä sivut uudelleen.
  2. Vedä ja pudota sivut siinä järjestyksessä, jossa haluat niiden näkyvän.
  3. Valitse Valmis .

Yhdistä verkkotunnus ja julkaise sivustosi

Kun sivustosi on luotu, olet valmiina yhdistämään sen mukautettuun verkkotunnukseen.

1. Valitse Asetukset.
  2. Valitse verkkotunnuksesi vierestä Hallitse .
  3. Valitse omaan tilanteeseesi sopiva radiopainike ja noudata näkyviin tulevia ohjeita verkkotunnukseen yhdistämistä varten.
  4. Nyt kun olet luonut oman sivustosi ja yhdistänyt sen verkkotunnukseesi, olet valmiina tuomaan sen koko maailman nähtäväksi. Valitse Julkaise.