Luo oma sivustosi

Huomautus: Jos haluat käyttää Search Engine Visibility-sovellusta toisen yrityksen isännöimään verkkotunnukseen, suosittelemme suorittamaan vaiheet, jotka ovat kohdassa

.

Search Engine Visibility käyttää liiketoimintaasi liittyvää kysymyssarjaa tunnistamaan avainsanoja, joilla voidaan parantaa sivustosi sijoitusta hakutuloksissa. Sitten se käyttää näitä avainsanoja opastamaan sinua sivustosi otsikoiden ja tiivistelmien uudelleenkirjoittamisessa. Aloitetaan aloitussivustasi.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua tuotteen avaamiseen?)
  2. napsauta Määritä
  3. Valitse omien verkkosivustojesi luettelosta verkkosivusto ja napsauta Aloita optimointi.
    valitse Aloita optimointi
  4. Syötä Yrityksen nimi, valitse Maanlaajuinen/Maailmanlaajuinen tai Paikallinen ja napsauta Tallenna.

Jos valitset Paikallinen, lisää kaupunkisi nimi kohtaan Paikkakunnat/naapurustot, joita yritykseni palvelee.
    yrityksen nimen ja sijainnin syöttäminen

5. Syötä kohtaan Ensisijainen yrityksesi tarjoama pääasiallinen tuote tai palvelu ja kohtaan Toissijainen seuraavaksi tärkein tuote tai palvelu. Kuvaile tuotettasi tai palveluasi yhdellä tai kahdella sanalla, jos mahdollista. Tämä auttaa meitä ehdottamaan sinulle lisää hakusanoja. Kun olet valmis, napsauta Seuraava.
    päätuotteen tai -palvelun syöttäminen
  6. Syöttämiesi tietojen mukaan näytämme hakusanoja, jotka todennäköisimmin parantavat sivustosi sijoitusta hakutuloksissa. Valitse enintään kolme hakusanaa, jotka kuvaavat sivustoasi parhaiten, ja napsauta Seuraava.

Voit myös saada lisää ehdotuksia napsauttamalla Lisää hakusanoja.
    valitse kolme hakusanaa lisää

7. Valitse hakusana, joka kuvailee parhaiten sivustosi aloitussivua, ja napsauta Seuraava.
    valitse aloitussivullesi paras kuvaus
  8. Valitse aloitussivullesi paras otsikko. Jos haluat lisää vaihtoehtoja, napsauta Lataa lisää. Kun olet tehnyt valinnan, napsauta Seuraava.
    aloitussivun otsikon valinta
  9. Kirjoita oikealla olevaan laatikkoon yrityksesi kuvaus. Muista sisällyttää avainsana ja sijainti. Tekstin enimmäispituus on 160 merkkiä. Kun olet valmis, napsauta Seuraava.
    yrityksen kuvauksen lisääminen
  10. Kirjoita sivun Otsikko uudelleen niin, että se sisältää päähakusanan, ja napsauta Seuraava. Vihreä valintamerkki näytetään, kun olet lisännyt hakusanan otsikkoon.

Huomautus: Nämä ovat neuvoja, eivät absoluuttisia sääntöjä. Jos et keksi tapaa hyödyntää avainhakusanoja luonnollisesti otsikossa tai tekstissä, voit napsauttaa Seuraava ja sitten varoitusikkunassa Ohita.

Kirjoita sivusi otsikko uudelleen sisältämään hakusana.

Huomautus: Jos uusi otsikko ei sovi asetteluun fontin koon takia, voit pienentää sitä sivustosi muotoilutyökalujen avulla, jotta voit suorittaa kaikki nämä vaiheet.

11. Kukin laatikko sisältää rivin sivusi nykyisestä sisällöstä. Napsauta laatikkoa, jotta voit kirjoittaa rivin uudelleen niin, että se sisältää jonkin avainhakusanan. Lisätty avainsana vahvistetaan valintamerkillä. Kun olet valmis, napsauta Seuraava.
    hakusanojen lisääminen sivun sisältöön
  12. Melkein valmista. Näytämme sinulle luettelon tekemistäsi muutoksista, jotka auttavat hakujen kanssa. Jatka napsauttamalla Valmis.
    muutosten tarkastelu

Huomautus: Voit muokata luettelossa olevaa kohdetta napsauttamalla sen vierestä Muokkaa. Siirryt takaisin prosessin kyseiseen vaiheeseen.

13. Valitse Valmis. Lisäämme kaikki muutokset sivustollesi.

Voit tallentaa kopion kaikista näistä muutoksista napsauttamalla Lataa muutokset ja noudattamalla ohjeita tiedoston page_changes.html tallentamiseksi tietokoneellesi.

14. SEO-osion Tarkistuslistassa kohta Optimoi etusivu merkitään valmiiksi vihreällä nuolella.
    aloitussivun optimointi valmis
  15. Optimoi toinen sivu napsauttamalla Optimoi toinen sivu ja sitten Optimoi uusi sivu. Valitse toinen sivustosi sivu ja toista nämä vaiheet.

Huomautus: Ota huomioon, että mitä useampia sivuja optimoit, sitä paremmin sivusto näkyy hakutuloksissa. Voit optimoida enintään 100 sivua.