Tilinhallinta Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Luo ostajaprofiili, jossa on oletusasetukset verkkotunnuksen rekisteröinnissä

Jos aiot ostaa verkkotunnuseriä, säästä aikaa määrittämällä ostajaprofiili. Määritä ostohetkellä profiili, joka määrittää rekisteröinnin ajanjakson, DNS-sijainnin ja yhteystiedot automaattisesti, ja ota automaattinen uusiminen käyttöön (tai poista käytöstä) kaikille ostoskorisi verkkotunnuksille.

1. Siirry GoDaddy Oma profiili -sivulle. Sinua saatetaan pyytää kirjautumaan sisään.
  2. Valitse Verkkotunnuksen oletukset ja valitse sitten Lisää profiili .
  3. Anna ostajan profiilin nimi ja aseta sitten profiili oletukseksi valitsemalla Kyllä . Vaikka et tämän profiilin oletukseksi, saat silti mahdollisuus valita tämän profiilin ostohetkellä aikaan.
  4. Valitse Aina rekisteröi verkkotunnukseni -luettelosta rekisteröinnin ajanjakso (1, 2, 3, 5 tai 10 vuotta - vaikuttaa verkkotunnuksen hintoihin ostoskorissa).
  5. Valitse, haluatko verkkotunnusten uusittavan automaattisesti vai manuaalisesti .
  6. Jos haluat DNS -hallinnan , anna nimipalvelimesi. Muussa tapauksessa siirry seuraavaan vaiheeseen.
  7. Täytä Verkkotunnuksen yhteystiedot -osa.

Huomautus: Valitse Käytä näitä tietoja teknisille yhteyshenkilöille, yhteyshenkilöille ja laskutusyhteystiedoille, jos haluat käyttää samoja tietoja kaikille yhteystiedoillesi.

8. Valitse Tallenna muutokset.