Kotisivukone Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Luo ostettavissa oleva Instagram -viesti

Instagram muodostaa yhteyden Facebook -tiliisi ja hyödyntää Facebook -luettelosi. Korosta tietty tuote ostettavissa olevassa Instagram -julkaisussa noudattamalla tämän artikkelin ohjeita.

Vaaditaan: Seuraa Instagramin tarkistusluetteloa saadaksesi hyväksynnän Instagram Shopping -sovellukseen.
  1. Luo viesti Instagram -tililläsi.
  2. Valitse kuva ja valitse sitten Seuraava .
  3. Kirjoita kuvateksti.
  4. Valitse Merkitse tuotteet ja valitse sitten tuote, jonka haluat merkitä (samalla tavalla kuin merkitsisit toisen henkilön).
    VERHEYS
  5. Kun olet valmis, valitse Jaa .
  6. Tarkista Instagram -sivusi, ja sinun pitäisi nähdä viestisi!