Luo palvelin varmuuskopiosta

Et voi palauttaa palvelimia suoraan automaattisista varmuuskopioista. Voit kuitenkin luoda uuden palvelimen varmuuskopion avulla ja poistaa sitten vanhan palvelimesi, mikä on käytännössä sama asia.

Luo uusi palvelin

1. Valitse Pilvipalvelimet-osiossa Luo palvelin.
  2. Täytä seuraavat osiot ja napsauta sitten Valmis:
    Vaihtoehto Kuvaus
    Valitse koko Valitse haluamasi palvelimen koko. Pikakatsauksen koosta riippuen voit ehkä luoda palvelimen, joka on pienempi kuin pikakatsauksen luomiseen käyttämäsi palvelin.
    Vallitse näköistiedosto Napsauta Varmuuskopiot-välilehteä ja valitse sitten varmuuskopio, jota haluat käyttää.
    Turvallisuustiedot Anna käyttäjätunnus palvelinta varten.

Jos haluat luoda yhteyden käyttäen SSH-avainparia, sinun täytyy luoda avain (Windows / Mac OS X). Valitse Yhdistä käyttäen SSH:tä, ja valitse sitten avain, jota haluat käyttää.

Muussa tapauksessa anna salasana.
    Dynaamiset IP-osoitteet Valitse mahdolliset dynaamiset IP-osoitteet, jotka haluat liittää tähän palvelimeen.

Jos haluat käyttää samaa dynaamista IP-osoitetta kuin palvelin, jota käytit pikakatsauksen luomiseen, voit määrittää kyseisen IP-osoitteen tälle palvelimelle sen jälkeen, kun olet tuhonnut vanhan palvelimen.
    Muut asetukset Valitse, haluatko käyttää automaattisia varmuuskopioita, tai lisää käynnistyskomentosarja.

Tuhoa vanha palvelin

Mikäli et käytä dynaamista IP-osoitetta vanhan palvelimen kanssa, sinun täytyy päivittää kaikki verkkotunnukset käyttämään uuden palvelimen IP-osoitetta. Jos käytit dynaamista IP-osoitetta, sinun täytyy määrittää se uutta palvelinta varten.

1. Napsauta vanhaa palvelinta
  2. Napsauta Tuhoa-välilehteä.
  3. Napsauta Tuhoa kahdesti.