Luo projekti

Voit aloittaa uuden projektin tyhjästä mallin käyttämisen sijaan seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään GoDaddy Studio -sovellukseen.
  2. Valitse näytön alareunastaGoDaddy Studion uuden projektin kuvake Luo -painike.
  3. Valitse Taustat -osiosta Kuva , Video , Läpinäkyvä , Valkoinen tai Musta .
  4. Jos olet valinnut Kuva tai Video , valitse kuva tai video, jota haluat käyttää.
  5. Projektisi näyttö

6. Valitse kankaalle koko. Voit valita esimääritetyn muodon tai luoda mukautetun koon.
  7. Projektisi näyttö

8. Kun olet valmis, napauta valintamerkkiä näytön oikeassa yläkulmassa.