Luo sivustokartta WordPressissä

Noudata alla olevia ohjeita varmistaaksesi, että WordPress -sivustollasi on XML -sivustokartta, joka voi parantaa verkkosivustosi hakukoneoptimointia helpottamalla Googlen kaltaisten hakukoneiden etsiä ja indeksoida tärkeimmät sivusi. Monia kolmannen osapuolen laajennuksia voidaan käyttää sivustokartan luomiseen, ja kattamme Yoast SEO -laajennuksen asentamisen. Jos päätät käyttää eri laajennusta, valitse aktiivisesti ylläpidettävä laajennus.

1. Kirjaudu sisään WordPressiin.
  2. Asenna ja aktivoi Yoast SEO -laajennus.
  3. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Yoast SEO ja sen jälkeen Asetukset .
  4. Varmista kohdassa Yleiset , että sivuston ominaisuudet on valittu.
  5. Vieritä alaspäin API : iin ja varmista XML -sivustokartoissa , että Ota ominaisuus käyttöön -valitsin on käytössä.
    • Jos Ota -toiminto on poistettu käytöstä, kytke kytkin päälle ja valitse sitten Tallenna muutokset .