Luo sivustokartta WordPressissä

Voit varmistaa seuraavien vaiheiden avulla, että WordPress -sivustollasi on sivustokartta hakukoneoptimoinnin parantamiseksi.

Tähän tarkoitukseen voidaan käyttää monia laajennuksia. Käsittelemme Yoast SEO -laajennuksen asentamisen. Jos päätät käyttää eri laajennusta, varmista, että valitset jonkin aktiivisesti ylläpidettävän laajennuksen.

1. Kirjaudu WordPressiin .
  2. Asenna laajennus WordPressiin .
  3. Aktivoi laajennus WordPressissä .
  4. Kun Yoast on asennettu, napsauta hakukoneoptimoinnin valikkoa.
  5. Napsauta Ominaisuudet -välilehteä.
  6. Ota lisäasetukset käyttöön.
  7. Katso admin -valikon hakukoneoptimoinnin kohdasta XML -sivustokartat .
  8. Vahvista, että sivustokarttatoiminto on käytössä.