Luo sivustolle vain jäsenille tarkoitettuja sivuja

Website Builder mahdollistaa vain jäsenille tarkoitettujen sivujen luomisen yksityisiä tietoja, kuten talonsisäisiä hinnastoja tai tiettyjä kampanjoita varten. Tämä aloitetaan luomalla yksityiset sivut ja lisäämällä jäseniä yksi kerrallaan tai tuomalla luettelo.

Note: This feature is currently only available to U.S. customers.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa?)
  2. Click Edit/Edit Site. (If you're using the Website Builder Online Store, click Manage Store, then Website in the top green bar.)
  3. Napsauta oikealla ylhäällä olevaa Sivut-paneelia ja napsauta Lisää.
    Napsauta Sivut ja navigointi -paneelissa Lisää
  4. Uusi sivu on automaattisesti valittuna, joten syötä Sivun otsikko, ota käyttöön Vain jäsenille napsauttamalla valkoista painiketta (se siirtyy oikealle) ja napsauta Luo sivu.
    Ota Vain jäsenille -painike käyttöön

Huomautus: Näytä navigoinnissa on valittuna automaattisesti, mutta sivu avautuu vain sisäänkirjautuneille jäsenille.

5. Kun Vain jäsenille -sivu näytetään, aloita sivun sisällön luominen napsauttamalla Lisää osio. (Katso Osan lisääminen sivustoon.)
    Napsauta Lisää osio
  6. Muutoksesi tallennetaan automaattisesti, joten kun olet valmis, napsauta Julkaise sivusto (matkapuhelimella) tai Julkaise (tietokoneella/tabletilla).