Luo sivustolle vain jäsenille tarkoitettuja sivuja

With Website Builder you can create "members-only" website pages for private information, such as in-house price lists or select audience promotions. You start by adding private pages, then adding members one at a time or by importing a list.

Huomautus: Tämä toiminto on tällä hetkellä saatavilla ainoastaan yhdysvaltalaisille asiakkaille.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa?)
  2. Click Edit/Edit Site. (If you're using the Website Builder Online Store, click Manage Store, then Website in the top green bar.)
  3. Napsauta oikealla ylhäällä olevaa Sivut-paneelia ja napsauta Lisää.
    Napsauta Sivut ja navigointi -paneelissa Lisää
  4. Uusi sivu on automaattisesti valittuna, joten syötä Sivun otsikko, ota käyttöön Vain jäsenille napsauttamalla valkoista painiketta (se siirtyy oikealle) ja napsauta Luo sivu.
    Ota Vain jäsenille -painike käyttöön

Huomautus: Näytä navigoinnissa on valittuna automaattisesti, mutta sivu avautuu vain sisäänkirjautuneille jäsenille.

5. Kun Vain jäsenille -sivu näytetään, aloita sivun sisällön luominen napsauttamalla Lisää osio. (Katso Osan lisääminen sivustoon.)
    Napsauta Lisää osio
  6. Your changes are saved automatically so when you're finished, click Publish Site (mobile phone) or Publish (desktop/tablet).