Luo sovelluksen salasanoja

Huomautus: Tämä artikkeli koskee vain Perus -todennusta käyttäviä sähköpostiohjelmia. Sovelluksen salasanat eivät toimi modernin todennuksen kanssa .

Kun olet määrittänyt monivaiheisen todennuksen (MFA) , voit kirjautua sovellusten salasanoilla vanhempiin sovelluksiin ja laitteisiin, jotka eivät tue suojauskoodeja. Sinun täytyy kirjautua sisään vain kerran satunnaisesti luodulla sovelluksen salasanalla tavallisen sähköpostisalasanasi sijaan. Voit käyttää samaa sovelluksen salasanaa useiden laitteiden kanssa tai luoda uuden sovelluksen salasanan kullekin laitteelle.

1. Kirjaudu sisään Lisäsuojauksen vahvistussivulle . Käytä Microsoft 365 -sähköpostiosoitettasi ja -salasanaasi (GoDaddy -käyttäjänimesi ja -salasanasi eivät toimi tässä).
  2. Anna puhelimeesi lähetetty vahvistuskoodi tai käytä Microsoft Authenticator -sovellusta todistaaksesi, että sinulla on valtuudet käyttää sähköpostitiliäsi.
  3. Valitse sivun yläreunasta Sovellusten salasanat .
    Vaaditaan: Jotta näet sovelluksen salasanat , sinun on ensin määritettävä MFA -menetelmä. Tätä varten järjestelmänvalvojan on otettava MFA käyttöön. Sinun on ehkä kirjauduttava ulos ja kirjauduttava sitten sisään uudelleen määrittämään menetelmä.
    Sovellusten salasanat
  4. Valitse Luo .
  5. Anna Nimi helpottaaksesi muistamaan, milloin salasanaa, kuten laitteesi nimeä. Valitse sitten seuraava .
    Luo sovelluksen salasanan nimi
  6. Salasanasi näytetään. Valitse Kopioi salasana leikepöydälle ja tallenna salasana turvalliseen sijaintiin. Salasanaa ei voida näyttää uudelleen.
    Luo sovelluksen salasanan nimi
  7. Valitse sulje , niin näet luettelon sovelluksen salasanoista. Täältä voit luoda tai poistaa salasanoja tarpeen mukaan.

Seuraavan kerran, kun kirjaudut sisään sähköpostitiliisi, sinua pyydetään antamaan sovelluksesi salasana. Sinun tarvitsee tehdä tämä vain kerran sovellusta kohti.

Aiheeseen liittyvät vaiheet

• Jos haluat poistaa sovelluksen salasanan, valitse salasanan vierestä Poista ja vahvista, että haluat poistaa sen.
  • Sovelluksen salasanoja vaaditaan, jos otat SMTP -todennuksen käyttöön ja MFA on määritetty.