Luo sovelluksen salasanoja

Huomautus: Tämä artikkeli koskee vain sähköpostiasiakasia ja laitteita, jotka käyttävät perustodennusta. Sovelluksen salasanat eivät toimi modernin todennuksen kanssa .

Sovelluksen salasanoja vaaditaan, jos otat SMTP -todennuksen käyttöön ja MFA on määritetty. Kun olet määrittänyt monivaiheisen todennuksen (MFA) , voit kirjautua sovellusten salasanoilla vanhempiin sovelluksiin ja laitteisiin, jotka eivät tue suojauskoodeja. Käytä samaa sovelluksen salasanaa useiden laitteiden kanssa tai luo uusi sovelluksen salasana kullekin laitteelle.

1. Kirjaudu sisään Suojaustiedot -sivulle . Käytä Microsoft 365 -sähköpostiosoitettasi ja -salasanaasi (GoDaddy -käyttäjänimesi ja -salasanasi eivät toimi tässä).
  2. Anna puhelimeesi lähetetty vahvistuskoodi tai käytä Microsoft Authenticator -sovellusta todistaaksesi, että sinulla on valtuudet käyttää sähköpostitiliäsi.
  3. Valitse Lisää kirjautumistapa .
    Lisää sovelluksen salasana valitsemalla Lisää kirjautumistapa
    Vaaditaan: Jotta voit käyttää sovelluksen salasanoja, sinun on ensin määritettävä MFA -menetelmä. Tätä varten järjestelmänvalvojan on otettava MFA käyttöön ja valvottava sitä puolestasi. Sinun on ehkä kirjauduttava ulos ja kirjauduttava sitten sisään uudelleen määrittämään menetelmä.
  4. Valitse Valitse menetelmä -kohdasta Sovelluksen salasana ja valitse sitten Lisää .
  5. Anna salasanan käyttö muistuttava nimi, kuten laitteesi nimi, ja valitse sitten Seuraava .
    Anna laitteen nimi sovelluksen salasanaa varten
  6. Salasanasi näytetään. Valitsekopioi sovelluksen salasana leikepöydälle Kopioi ja tallenna sitten salasanasi turvalliseen sijaintiin. Salasanaa ei voida näyttää uudelleen.
  7. Valitse Valmis . Voit palata Suojaustiedot -sivulle luomaan tai poistamaan salasanoja.

Voit nyt kirjautua laitteeseesi sovelluksen salasanan avulla. Sinun tarvitsee tehdä tämä vain kerran sovellusta kohti. Jos haluat poistaa sovelluksen salasanan, valitse kirjautumistavan vierestä Poista ja vahvista, että haluat poistaa sen.