Luo tai muuta blogiluokkia

Luomalla luokkia ja lisäämällä niitä kirjoituksiisi voit ohjata, missä yksittäisiä julkaisuja näytetään. Voit luoda luokkia lennossa sekä muuttaa niitä jälkeenpäin.

Huomautus: Ennen luokkien luomista Blogin lisääminen verkkosivustoon ja Blogijulkaisujen luominen.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua tuotteesi avaamiseen?)
  2. Valitse Muokkaa tai Muokkaa sivustoa.
  3. Napsauta Oma blogi -paneelissa Avaa.
    Napsauta Oma blogi -painiketta
  4. Kun Manage Blog (Hallitse blogia) -ikkuna näytetään, etsi kirjoitus, johon haluat lisätä luokan, napsauta sen vieressä olevaa kolmen pisteen painiketta ja valitse Muokkaa kirjoitusta.
    Napsauta Muokkaa kirjoitusta
  5. Napsauta julkaisun Julkaise-painikkeen vieressä olevaa asetuspainiketta.
    Napsauta Julkaise-painikkeen vieressä olevaa painiketta
  6. Syötä ensimmäinen luokka Luokan nimi -kenttään ja napsauta Lisää.
    Lisää luokka, napsauta Lisää
  7. Toista vaihe 6, jos haluat lisätä muita luokkia heti (tai palaa tähän vaiheeseen myöhemmin).
  8. Valitse kirjoitukseen lisättävä luokka (tai useita).
    Valitse luokka, napsauta Julkaise

Huomautus: Jos haluat jatkaa luokkien lisäämistä muihin kirjoituksiin ennen julkaisua, napsauta pääikkunassa Viestit, niin palaat Manage Blog (Hallitse blogia) -ikkunaan.
    Napsauta Viestit

9. Kun luokkien lisääminen on valmis, napsauta Julkaise. (Julkaistu!-vahvistusikkuna näkyy hetken ja sulkeutuu automaattisesti.)
  10. Napsauta vasemmassa yläkulmassa Viestit, ja kun Manage Blog (Hallitse blogia) -ikkuna tulee näkyviin, julkaistussa kirjoituksessa näytetään määritetty luokka tai luokat.
    Luokka näytetään kirjoituksessa