Luo tai poista WordPress-järjestelmänvalvojan käyttäjä WP-CLI: llä

WP-CLI on komentorivityökalu, jonka avulla voit suorittaa erilaisia toimintoja WordPress-sivustollasi. Jos SSH-komentojen käyttö on mukavaa, huomaat, että WP-CLI sisältää yksinkertaistettuja komentoja, jotka on luotu WordPress-sivustoille. Näin voit luoda uuden WordPress-järjestelmänvalvojan käyttäjän tai poistaa olemassa olevan käyttäjän käyttämällä komentoja, jotka ovat käytettävissä WP-CLI: ssä.

Varoitus: Sinun kannattaa aina varmuuskopioida sivustosi ennen kuin teet muutoksia tietokantaan.
Vaaditaan: Tarvitset seuraavat suorittaa nämä vaiheet:
Huomautus: Jos sinulla on VPS- tai DED-palvelin, sinun täytyy asentaa WP-CLI ennen kuin voit alkaa käyttää sitä. WP-CLI ei ole käytettävissä Windows-verkkohotellisopimuksissamme.

Luo uusi järjestelmänvalvojan käyttäjä

1. Muodosta yhteys webhotellitiliisi SSH: lla .
  2. Käytä tiedostojen ja kansioiden luettelointia bash -komennolla ls , ja selaa hakemistoja cd : llä ja ../ : llä, kunnes olet hakemistossa WordPress -tiedostojesi kanssa.
  3. Luo uusi käyttäjä antamalla seuraava komento:
    wp user Create newusername example@coolexample.com --role = administrator --porcelain Korvaa
    yllä oleva komento:
    • newusername (todellinen käyttäjänimi), jota haluat käyttää uutta käyttäjää.
    • esimerkki@kivaesimerkki.com ja kyseiseen käyttäjään liittyvä sähköpostiosoite.
  4. Kun käyttäjätunnus näkyy SSH -sovelluksessa, uusi käyttäjä voi asettaa uuden suojatun salasanan asettamalla sen uudelleen WordPress -kirjautumissivulta käyttäen vaiheessa 3 annettua sähköpostiosoitetta.

Poista käyttäjä

1. Muodosta SSH-yhteys palvelimeesi tai jaettuun verkkohotellitiliin.
  2. Käytä tiedostojen ja kansioiden luettelointia bash -komennolla ls , ja selaa hakemistoja cd : llä ja ../ : llä, kunnes olet hakemistossa WordPress -tiedostojesi kanssa.
  3. Poista seuraava käyttäjä antamalla seuraava komento:
    • Käyttäjän ja kaikkien hänen kirjoitustensa poistaminen:
      wp user delete username
      Yllä olevassa komennossa käyttäjänimi tulee korvata sen käyttäjän todellisella käyttäjänimellä, jonka haluat poistaa. Kun sinua kehotetaan poistamaan kirjoituksia, vahvista valinta valitsemalla y .
    • Käyttäjän poistaminen ja viestien uudelleenmääritys toiselle käyttäjälle:
      wp user delete username --reassign = anotherusername
      Yllä olevassa komennossa käyttäjänimi tulisi korvata poistettavan käyttäjän todellisella käyttäjänimellä ja jokin muu käyttäjänimeä käyttäjänimellä. haluat määrittää viestit uudelleen verkkotunnukseen.

Kun näet onnistumisilmoituksen, käyttäjä poistetaan.