GoDaddy-sähköpostimarkkinointi Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Luo tekstiviestikampanja

Voit luoda tekstikampanjan ilman HTML -muotoilua.

• GoDaddy Email Marketing -tilillesi, jos et ole jo tehnyt niin. ( Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? )
  • Napsauta Kampanjat -sivulla Luo -painikkeen oikealla puolella olevaa alanuolta ja valitse sitten Vain teksti .
    Valitse ruutu

Tämä avaa pelkän tekstin muokkaimen, jotta voit luoda uuden kampanjan ilman HTML -koodia.

Huomautus: Koska sähköpostissasi ei ole HTML -koodia, et voi sisällyttää sähköpostiin kuvia , muotoilua tai napsautettavia linkkejä . Et myöskään saa postituksiasi koskevia tilastoraportteja.