Hallittu WordPress -sähköinen kaupankäynti Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Luo tuote myydä monikäyttöinen lahjakortti

Kun olet luonut lahjakorttimallin, voit liittää sen tuotteeseen. Kun asiakkaat ostavat tämän lahjakorttituotteen, he luovat lahjakortin käytettäväksi mille tahansa lunastustuotteelle. Luo lahjakorttituote noudattamalla alla olevia ohjeita.

1. Kirjaudu sisään WordPressiin.
  2. Siirry kohtaan Tuotteet ja valitse kyseinen tuote tai napsauta Lisää uusi .
  3. Valitse Onko lahjakortti on ruutu.
  4. Valitse mallisi Lahjakortin mallipohja -kentästä.
  5. Huomautus: Määritä Muuttuja -tuotteille Has Gift Certificate and Gift Certificate Template -asetukset kullekin muunnelmalle. Muunnelman nimi sisältyy lahjakortin Tuotteen nimi -osioon. Jos mallipohjasi ei sisällä Tuotteen nimeä , suosittelemme lisäämään Tuotteen SKU mallipohjaan ja määrittämään yksilölliset SKU: t kullekin muunnelmalle.

6. Päivitä Verotustaso -kentän arvoksi Ei mitään, sillä monikäyttöisiä lahjakortteja voi lunastaa mille tahansa tuotteelle.
  7. Napsauta Päivitä .

Liittyvät vaiheet