Hallittu WordPress -sähköinen kaupankäynti Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Luo tuote myymään monitoimikuponkia

Kun olet luonut kuponkimallin, voit liittää sen tuotteeseen. Kun asiakkaat ostavat tämän kuponkituotteen, he luovat kupongin käytettäväksi kaikkiin lunastustuotteisiin. Luo kuponkituote noudattamalla alla olevia ohjeita.

Vaaditaan: WooCommerce PDF Product Vouchers on premium -laajennusinen WooCommerce -laajennus, joka sisältyy WordPressin verkkokauppasivustoon tai erillisenä ostona.
  1. Kirjaudu sisään WordPressiin.
  2. Siirry kohtaan Tuotteet ja valitse kyseinen tuote tai napsauta Lisää uusi .
  3. Valitse Onko sinulla tosite -ruutu.
  4. Valitse mallisi Kuponkimalli -kentästä.
  5. Huomautus: Määritä Muuttuja -tuotteille Kupongin kupongin ja Kupongin mallipohja -asetukset kullekin muunnelmalle. Muunnelman nimi sisältyy kuponkikortin Tuotteen nimi -osioon. Jos mallipohjasi ei sisällä Tuotteen nimeä , suosittelemme lisäämään Tuotteen SKU mallipohjaan ja määrittämään yksilölliset SKU: t kullekin muunnelmalle.

6. Päivitä Verotustaso- kentän arvoksi Ei mitään, sillä monikäyttöisiä kuponkeja voi lunastaa mille tahansa tuotteelle.
  7. Napsauta Päivitä .

Liittyvät vaiheet