Luo Työtilan sähköpostitili

Vaihe 1 Työtilan sähköpostitilin määrittäminen käyttövalmiiksi -sarjassa.

Määritä Työtilan sähköpostitilisi ja luo sähköpostiosoite Työtilan hallintakeskuksessa.

1. Kirjaudu Työtilan hallintakeskukseen (anna palvelun GoDaddy tilisi käyttäjänimi ja salasana).
  2. Valitse sähköpostiosoitteiden luettelon yläpuolelta Luo.
    Napsauta Luo-painiketta
  3. Anna sähköpostiosoitteesi nimi ja valitse verkkotunnuksesi.
    Anna käyttäjänimi ja valitse verkkotunnus
  4. Anna salasana ja vahvista se.
    Anna salasanasi
  5. Napsauta Luo-painiketta.
    Napsauta Luo-painiketta
  6. Anna sähköpostiosoitteesi ja napsauta Lähetä-painiketta.

Sähköpostitilin ja -osoitteen määrittämisessä kestää muutama minuutti. Kun saat vahvistussähköpostin, napsauta Seuraava-painiketta.