Luo Työtilan sähköpostitili

Vaihe 1 Työtilan sähköpostitilin määrittäminen käyttövalmiiksi -sarjassa.

Määritä Työtilan sähköpostitilisi ja luo sähköpostiosoite Työtilan hallintakeskuksessa.

1. Kirjaudu sisään Työtilan hallintakeskukseesi. Käytä GoDaddy-käyttäjänimeäsi ja -salasanaasi (Workspace Email -osoitteesi ja -salasanasi eivät toimi tässä).
  2. Valitse sähköpostiosoitteiden luettelon yläpuolelta Luo.
    Valitse Luo sähköposti
  3. Valitse valintaruutu Sähköposti-kohdan vieressä ja anna sitten sähköpostiosoitteesi nimi ja verkkotunnus.
    Anna valitsemasi sähköpostiosoite
  4. Anna salasana ja vahvista se.
    Anna salasana
  5. Valitse Luo.
    Valitse Luo

Sähköpostitilin ja -osoitteen määrittämisessä kestää muutama minuutti. Kun saat vahvistussähköpostin, valitse Seuraava.