Luo useita blogeja sivustolle

Website Builder mahdollistaa useiden blogien luomisen verkkosivustollesi, joko samalle tai eri sivuille. Blogiluokkien kanssa yhdessä käytettynä voit ohjata sitä, mitkä kirjoitukset näkyvät missäkin blogissa. Koska tuotteen Website Builder blogin muokkaaja ei ole sidottu mihinkään yksittäiseen sivuun, voit luoda kirjoituksia milloin tahansa ja päättää sen jälkeen, missä blogissa ne näytetään.

Huomautus: Ennen kuin lisäät verkkosivustollesi toisen blogin, sinun täytyy ensin luoda sivustosi ensimmäinen blogi ja luoda sitä varten luokkia. Koska tämä tehtävä vaatii tavallista enemmän valmistelua, varaa siihen ylimääräiset 10–15 minuuttia.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua tuotteesi avaamiseen?)
  2. Valitse Muokkaa tai Muokkaa sivustoa.
  3. Siirry sivulle, jolle haluat lisätä toisen blogin, napsauttamalla Sivut-paneelia.
    Valitse toiselle blogille sivu

Huomautus: Jos haluat sijoittaa blogin aivan uudelle sivulle, katso Toisen sivun luominen.)

4. Lisää valitulle sivulle blogiosio. Se näyttää oletuksena kaikki sivustosi kirjoitukset, mutta voit muuttaa tätä alapuolelta.
  5. Avaa blogipaneeli napsauttamalla mitä tahansa uuden blogiosion kohtaa.
  6. Napsauta Näytä viestit alkaen -valikkoa ja valitse blogiluokat, jotka haluat näyttää uudessa blogissasi.
    Valitse uuden blogin luokat
  7. Napsauta Valmis, niin uudessa blogissa näytetään vain valittujen luokkien julkaistut kirjoitukset.
    Uusi blogi näyttää vain valitut kirjoitukset

Huomautus: Kaikki kirjoitukset -painike näyttää vain kyseisen blogin kirjoitukset, ei kirjoituksia muista blogeista.

8. Vaihda sivulle, jolla alkuperäinen blogi on, ja napsauta blogia mistä tahansa kohdasta. Käytä taas Näytä viestit alkaen -valikkoa ja valitse, minkä luokkien haluat näkyvän kyseisessä blogissa.
    Valitse luokat alkuperäiselle blogille
  9. Napsauta Valmis, niin näet alkuperäiseen blogiin tehdyt muutokset, ja napsauta Julkaise, kun olet valmis.
    Alkuperäinen blogi näyttää juuri valitut luokat