No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Luo useita sähköpostiosoitteita

Voit lisätä useita osoitteita sähköpostitiliisi kerrallaan käyttämällä Osoitteiden joukkotoimintoa. Tästä on hyötyä, jos olet määrittämässä useita sähköpostiosoitteita eri osastoille tai työntekijöille, jotka käyttävät samaa sähköpostitiliä.

1. Kirjaudu sisään Työtilan sähköpostitilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa?)
  2. Huomautus: Jos haluat käyttää olemassa olevaa ilmaista sähköpostisaldoa eikä Sähköposti -vaihtoehtoa näy Omat tuotteet -osiossa, napsauta Ilmaiset tuotteet , napsauta Sähköpostitililuettelo ja napsauta sitten Käytä hyvitystä. Valitse oikealla olevasta avattavasta luettelosta verkkotunnus, jota haluat käyttää, ja napsauta Jatka. Tili näkyy uutena tilinä Sähköpostitili -luettelossa.

3. Jos sinulla on käyttämättömiä sähköpostisopimuksia etkä ole aiemmin poistanut näkyviin tulevaa ponnahdusikkunaa käytöstä, siirry käyttämättömän sähköpostin kansioon napsauttamalla Lisää osoite tai tarkastele täydellistä sähköpostisopimustasi valitsemalla Näytä kaikki.
  4. Napsauta Lisää sen tilin luettelossa, jolle haluat lisätä sähköpostiosoitteet.
  5. Siirry Suurosoitteet -välilehteen.
  6. Anna Lisää sähköposti -osiossa tilien nimet (pilkuilla erotettuina) niille sähköpostiosoitteille, jotka haluat määrittää. Syötä kenttään esimerkiksi "tiedot, myynti, markkinointi, tuki" ilman lainausmerkkejä.

Huomautus: Voit lisätä sähköpostiosoitteita useille verkkotunnuksille kerralla määrittämällä verkkotunnuksen yhdelle tai useammalle sähköpostiosoitteesi kohdalle. Kirjoita kenttään esimerkiksi "info@coolexample.info, sales, markkinointi, tuki" ja valitse sitten seuraavassa vaiheessa eri verkkotunnus, joka määritetään jäljellä oleville sähköpostiosoitteille.

7. Valitse, käytätkö meille rekisteröityä tai isännöityä verkkotunnusta vai muualla rekisteröityä tai isännöityä verkkotunnusta, ja määritä sitten verkkotunnus.
  8. Anna salasana Salasana- ja Vahvista salasana -kenttiin.
  9. Viimeistele sähköpostiosoitteesi mukauttaminen ja määritys käyttämällä jäljellä olevia kenttiä.
    • Välitä kopio edelleen: Anna yksi tai useampia sähköpostiosoitteita, jos haluat vastaanottaa kopiot kaikista tähän osoitteeseen lähetetyistä viesteistä.
    • Saapuvan postin laatikon koko: Määritä tilillesi tallennustilan määrä, joka varataan tähän sähköpostiosoitteeseen.
    • Saapuvan postin asetukset: Valitse Ota roskapostisuodatus käyttöön tälle tilille käyttääksesi roskapostisuodatusominaisuuttamme.
  10. Napsauta OK.