Luo varmuuskopiotiedosto, johon sähköpostitilini tiedot viedään

Luomalla Office-varmuuskopiotiedoston voit tallentaa ja viedä sähköpostiviestit, yhteystiedot ja kalenteritiedot. Voit viedä varmuuskopiosi uuteen sähköpostipalvelupakettiin, sähköpostipalveluun tai Outlookin uuteen versioon. Vientiin eivät sisälly metadata, kuten kansion ominaisuudet (näkymät, käyttöoikeudet ja AutoArchive-asetukset), viestisäännöt ja estettyjen lähettäjien luettelot.

Huomautus: GoDaddy ei tue manuaalisia varmuuskopioita tai Outlook-datatiedostojen (.pst ja .ost) tuomista.

Windows (.PST) Mac (.OLM)
Luo Outlook 2016/2013 -varmuuskopiotiedosto Luo Outlook 2016 -varmuuskopiotiedosto
Luo Outlook 2010 -varmuuskopiotiedosto Luo Outlook 2011 -varmuuskopiotiedosto
Luo Outlook 2007 -varmuuskopiotiedosto

Luo Outlook 2016/2013 -varmuuskopiotiedosto (Windows)

1. Outlookin käynnistys.
  2. Valitse Outlookin valintanauhan yläosasta Tiedosto.
  3. Valitse Avaa ja vie ja napsauta Tuo/vie.
  4. Valitse Vie tiedostoon.
  5. Napsauta Outlookin datatiedosto (.pst) ja napsauta sitten Seuraava.
  6. Valitse vietävälle sähköpostitilille nimi alla olevan kuvan mukaisesti. Vain yhden tilin tiedot voidaan viedä kerrallaan.
  7. Varmista, että Sisällytä alikansiot -valintaruutu on valittuna. Tällä tavalla kaikki tiliin liittyvä viedään: Kalenteri, yhteystiedot ja postilaatikko. Valitse Seuraava.
  8. Valitse, mihin Outlookin datatiedosto (.pst) tallennetaan, valitsemalla Selaa. Kirjoita tiedostonimi ja jatka sitten napsauttamalla OK.
  9. Jos viet olemassa olevaa Outlookin datatiedostoa (.pst), määritä kohdassa Asetukset, mitä tehdään, kun vietävät kohteet ovat jo tiedostossa.
  10. Napsauta Valmis.
  11. Outlook aloittaa viennin välittömästi, ellei uutta Outlookin datatiedostoa (.pst) ole luotu tai ellei käytetä salasanalla suojattua tiedostoa.
    • Jos luot Outlookin datatiedostoa (.pst), valinnainen salasana voi auttaa suojaamaan tiedoston. Kun Luo Outlookin datatiedosto -valintaikkuna tulee näkyviin, kirjoita salasana kenttiin Salasana ja Vahvista salasana ja napsauta sitten OK. Kirjoita salasana Outlookin datatiedoston salasanan valintaikkunaan ja napsauta OK.
    • Jos viet olemassa olevaa, salasanalla suojattua Outlookin datatiedostoa (.pst), kirjoita salasana Outlookin datatiedoston salasana -valintaikkunaan ja napsauta OK.
  12. Nyt kun Outlookin tiedot ovat .pst-tiedostossa, se on siirrettävissä. Tietoja .pst-tiedoston tuomisesta on kohdassa Yhteystietojen, kalenterien ja sähköpostin tuominen Outlookissa.
(Takaisin alkuun)

Luo Outlook 2010 -varmuuskopiotiedosto (Windows)

1. Outlookin käynnistys.
  2. Valitse Outlookin valintanauhan yläosasta Tiedosto-välilehti ja valitse Asetukset.
  3. Valitse Outlookin Asetukset-ruudussa Lisäasetukset.
  4. Valitse Vie-osiossa Vie.
  5. Napsauta Vie tiedostoon ja napsauta sitten Seuraava.
  6. Napsauta Outlookin datatiedosto (.pst) ja napsauta sitten Seuraava.
  7. Valitse vietävälle sähköpostitilille nimi. Vain yhden tilin tiedot voidaan viedä kerrallaan.
  8. Varmista, että Sisällytä alikansiot -valintaruutu on valittuna. Tällä tavalla kaikki tiliin liittyvä viedään: Kalenteri, yhteystiedot ja postilaatikko. Valitse Seuraava.
  9. Valitse, mihin haluat tallentaa Outlookin datatiedoston (.pst), valitsemalla Selaa. Jatka valitsemalla OK.
  10. Jos viet olemassa olevaa Outlookin datatiedostoa (.pst), määritä kohdassa Asetukset, mitä tehdään, kun vietävät kohteet ovat jo tiedostossa.
  11. Valitse Valmis.
  12. Vienti alkaa välittömästi, ellei uutta Outlookin datatiedostoa (.pst) ole luotu tai jos vienti tapahtuu olemassa olevaan salasanalla suojattuun tiedostoon.
    • Jos luot uutta Outlookin datatiedostoa (.pst), valinnainen salasana voi auttaa suojaamaan tiedoston. Kun Luo Outlookin datatiedosto -valintaikkuna tulee näkyviin, anna salasana ruutuihin Salasana ja Vahvista salasana ja napsauta sitten OK. Anna salasana Outlookin datatiedoston salasanan valintaikkunaan ja napsauta OK.
    • Jos viet olemassa olevaa, salasanalla suojattua Outlookin datatiedostoa (.pst), anna salasana Outlookin datatiedoston salasana -valintaikkunaan ja napsauta OK.
  13. Nyt kun Outlookin tiedot ovat .pst-tiedostossa, se on siirrettävissä. Voit viedä .pst-tiedoston uuteen sähköpostitiliin ja sähköpostipalveluun, uuteen sähköpostipalvelupakettiin tai Outlookin uuteen versioon.
(Takaisin alkuun)

Luo Outlook 2007 -varmuuskopiotiedosto (Windows)

1. Outlookin käynnistys.
  2. Valitse valintanauhan yläosasta Tiedosto.
  3. Choose Tuo ja vie.
  4. Valitse Vie tiedostoon ja napsauta sitten Seuraava.
  5. Napsauta Henkilökohtainen tiedostokansio (.pst) ja napsauta sitten Seuraava.
  6. Valitse vietävälle sähköpostitilille nimi alla olevan kuvan mukaisesti. Vain yhden tilin tiedot voidaan viedä kerrallaan.
  7. Varmista, että Sisällytä alikansiot -valintaruutu on valittuna. Tällä tavalla kaikki tiliin liittyvä viedään: Kalenteri, yhteystiedot ja postilaatikko. Valitse Seuraava.
  8. Valitse, mihin haluat tallentaa Outlookin datatiedoston (.pst), valitsemalla Selaa. Jatka valitsemalla OK.
  9. Jos viet olemassa olevaa Outlookin datatiedostoa (.pst), määritä kohdassa Asetukset, mitä tehdään, kun vietävät kohteet ovat jo tiedostossa.
  10. Valitse Valmis.
  11. Vienti alkaa välittömästi, ellet ole luomassa uutta Outlookin datatiedostoa (.pst) tai olet viemässä olemassa olevaan, salasanalla suojattuun .pst-tiedostoon. Tällaisissa tilanteissa tämä valintaikkuna tulee näkyviin:
    • Jos haluat suojata .pst-tiedostosi salasanalla: anna salasana ruutuihin Salasana ja Vahvista salasana ja napsauta sitten OK. Anna salasana Outlookin datatiedoston salasanan valintaikkunaan ja napsauta OK.
    • Jos viet olemassa olevaa, salasanalla suojattua henkilökohtaista tiedostokansiota (.pst), anna salasana Outlookin datatiedoston salasana -valintaikkunaan ja napsauta OK.
  12. Valitse OK, jos et halua suojata tiedostoasi salasanalla. Muussa tapauksessa:
  13. Nyt kun Outlookin tiedot ovat .pst-tiedostossa, se on siirrettävissä. Voit viedä .pst-tiedoston uuteen sähköpostitiliin ja sähköpostipalveluun, uuteen sähköpostipalvelupakettiin tai Outlookin uuteen versioon.
(Takaisin alkuun)

Luo Outlook 2016 -varmuuskopiotiedosto (Mac)

1. Outlookin käynnistys.
  2. Valitse Työkalut-välilehdellä Vie. (Jos et näe Vie-painiketta, etsi kohtaa Vie Outlookin tiedostovalikosta.)
  3. Valitse Vie arkistotiedostoon (.olm) -ruudussa kohteet, jotka haluat viedä, ja napsauta Jatka.
  4. Valitse Tallenna nimellä -ruudun Suosikit-kohdassa Lataukset-kansio ja napsauta Tallenna.
  5. Kun tietosi on viety, saat ilmoituksen ja voit valita kohdan Valmis.
  6. Nyt kun Outlookin tiedot ovat .OLM-tiedostossa, se on siirrettävissä. Voit viedä .OLM-tiedoston uuteen sähköpostitiliin ja sähköpostipalveluun, uuteen sähköpostipalvelupakettiin tai Outlookin uuteen versioon.
(Takaisin alkuun)

Luo Outlook 2011 -varmuuskopiotiedosto (Mac)

Outlook 2011:ssä käytettävissäsi ovat seuraavat vientivaihtoehdot:

• Vie Outlook for Mac -datatiedostoon
  • Vie yhteystiedot sarkaimilla erotettuna tekstitiedostona
  • Vie yksittäisiä kohteita

Vie Outlook for Mac -datatiedostoon

Kun viet Outlook for Mac -datatiedostoon, voit halutessasi suodattaa tietoa luokan tai kohteen tyypin perusteella. Vientiprosessin aikana voit valita, säilytätkö viedyt kohteet Outlookissa vai poistetaanko ne viennin jälkeen.

Microsoft Exchangen ja hakemistopalveluiden tilit eivät vie yhteystietoja hakemistosta tai julkisiin hakemistoihin tallennettuja kohteita.

1. Napsauta Tiedosto-valikossa kohtaa Vie.
  2. Napsauta Outlook for Mac -datatiedosto.
  3. Valitse suodatusvaihtoehto luokan tai kohteen tyypin mukaan. (Jos haluat viedä kaikki Outlookin kohteet, napsauta Seuraavien tyyppien mukaiset kohteet ja valitse kaikki valintaruudut.)
  4. Jatka napsauttamalla oikealle osoittavaa nuolta ja noudata sitten ohjeita.
(Takaisin alkuun)

Vie yhteystiedot sarkaimilla erotettuna tekstitiedostona

Vie yhteystiedot ja niihin liittyvät tiedot suoraan sarkaimilla erotettuna tekstitiedostona. Voit avata tämän tiedoston muilla sähköposti-, taulukkolaskenta- ja tietokantasovelluksilla. Kaikki järjestelmät eivät tue kaikkia yhteystietokenttiä. Salausvarmenteita ei viedä.

1. Napsauta Tiedosto-valikossa kohtaa Vie.
  2. Napsauta vientiavustajassa kohtaa Yhteystiedot luetteloon ja noudata sitten ohjeita. (Sarkaimilla erotetut tiedostot tallennetaan käyttäen .txt-päätettä.)
(Takaisin alkuun)

Vie yksittäisiä kohteita

Voit myös viedä yksittäisiä kohteita yksittäisinä tiedostoina, joko varmuuskopiona tai käytettäväksi muissa sovelluksissa.

1. Valitse kohdeluettelosta kohde, jonka haluat viedä. (Jos haluat valita useampia kohteita, pidä COMMAND-näppäintä painettuna samalla, kun napsautat kohteita.)
    Kohde Tiedostotyyppi
    Sähköpostiviestit .eml
    Yhteystiedot .vcf (vCard)
    Kalenteritapahtumat ja tehtävät .ics
    Huomautukset .html

2. Vedä valinta työpöydälle tai kansioon Finderissä.
(Takaisin alkuun)