Luo verkkotunnuskansio

Järjestä verkkotunnusportfoliosi luomalla verkkotunnuskansioita. Voit lisätä verkkotunnuksia useisiin kansioihin, ja kukin kansio voi sisältää rajattoman määrän verkkotunnuksia. Kansiot mahdollistavat myös edustajien käyttöoikeuksien hallinnan.

1. Kirjaudu GoDaddy-palvelun verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Valitse ylävalikosta Asetukset ja sitten Hallitse kansioita.
    valitse hallitse kansioita
  3. Valitse Lisää kansio.
  4. Anna nimi ja kuvaus. Voit myös muokata edustajien kansiokäyttöoikeuksia
  5. Valitse Tallenna.