Luo video GoDaddy Studio -sovelluksessa

Lisää sitoutumista ja kasvata liiketoimintaasi verkossa ainutlaatuisella, henkilökohtaisella videolla. Instant Video käyttää automaatiota ja koneoppimista leikkeiden ja valokuvien muuttamiseen mielenkiintoiseksi videoksi muutamalla napautuksella.

Huomautus: Pikavideo on tällä hetkellä saatavilla beeta -versiona iOS: n GoDaddy Studio -sovelluksessa. Palautteesi avulla parannamme sitä jatkuvasti, jotta voimme tuoda sen myös Androidiin ja verkkoon.

Luo uusi videoprojekti

1. Kirjaudu sisään GoDaddy Studio iOS -sovellukseen.
  2. Napauta näytön alaosassaGoDaddy Studio Luo projekti -painike iOS: lle Luo luomalla uusi projekti.
  3. Napauta näytön yläreunan Luo pikavideo -kohdassa videon asettelua, jolla haluat aloittaa.
    image-GDSTUDIO-01-luoda video-iOS-dark

Lisää media

1. Lisää videoleikkeitä tai kuvia yksi kerrallaan valitsemalla ne laitteeltasi, varastokirjastostamme tai GoDaddy -verkkosivustostasi. Valitsemasi media näkyy näytön alaosassa.
    Lisää videoleikkeitä tai videoita
  2. (Valinnainen) Järjestä mediasi siinä järjestyksessä, jossa haluat niiden näkyvän videossasi. Voit siirtää leikkeen tai kuvan napauttamalla sitä ja vetämällä sen sitten uuteen paikkaan. Jos haluat poistaa leikkeen tai kuvan, napauta X -merkkiä sen oikeassa yläkulmassa.
  3. (Valinnainen) Voit lyhentää videoleikettä napauttamalla sitä ja vetämällä sitten ajan osoittimen aloituspisteen (vasemmalla puolella) ja loppupisteen (oikealla puolella) kehyksiin, joissa haluat leikkeen alkavan ja päättyvän.
  4. NapautaOta muutokset käyttöön napauttamalla valintamerkkiä valintamerkki oikeassa yläkulmassa koota ensimmäinen versio videosta.

Vaihda tyyliä

Varoitus: Et voi vaihtaa musiikkia myöhemmin, joten varmista, että olet tyytyväinen tähän valintaan!

Instant Video analysoi mediasi ja ehdottaa videotyyliä. Tähän sisältyy fontti, ”koukuteksti”, jolla kiinnität huomiota videon alkuun, joukko värejä, musiikkia ja siirtymis tyyli.

1. Muuta tyyliä napauttamalla eri tyyliä.
    Vaihda videosi musiikkia ja fonttia
  2. Jos haluat valita eri yhdistelmän tekstiä ja musiikkia tyylistä, selaa vaihtoehtoja napauttamalla tyyliä toistuvasti. Näet ja kuulet jokaisen yhdistelmän esikatselun.
  3. (Valinnainen) Voit myös valita musiikin tyylistä riippumatta.
    • Napauta nykyisen musiikin nimeä oikeassa alakulmassa.
      Napauta nykyistä musiikkia muuttaaksesi sitä
    • Napauta Valitse musiikki ja napauta sitten musiikkia, jonka haluat lisätä. Voit myös säätää äänenvoimakkuutta täällä tai poistaa musiikin kokonaan.

Videosi on nyt valmis vietäväksi ja julkaistavaksi, tai muokkaa sitä vielä lisää, jos haluat.

(Valinnainen) Muokkaa videota

1. Voit muokata videota GoDaddy Studio -kankaalla. Tähän sisältyy:

Voit muokata projektiasi tällä tavalla milloin tahansa.

Tallenna ja vie

1. Kun olet valmis julkaisemaan videosi, napauta oikeassa yläkulmassaJulkaise linkki biossa Vie .
  2. Voit tallentaa videosi laitteeseesi napauttamalla Tallenna ja sitten Tallenna videona (.MOV) .
    Tallenna videosi laitteeseesi

Voit nyt jakaa videosi sosiaalisen median tileillä tai missä tahansa!