Luo vietävä luettelo verkkotunnuksistani

Vientiluetteloa voidaan käyttää verkkotunnustietojesi tarkistamiseen ja tietojen tallentamiseen paikallisesti laitteeseesi. Voit luoda ja ladata tililtäsi vietävän luettelon CSV- tai XML -tiedostotyyppinä.

1. Kirjaudu GoDaddy-palvelun verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Valitse valintaruutu niiden verkkotunnusten kohdalla, jotka haluat viedä. Tai napsauta valintamerkkikuvaketta ja Valitse kaikki
  3. Valitse verkkotunnusluettelon yläpuolella olevasta valikosta Vie .
  4. Valitse vientiä koskevat asetukset, mukaan lukien profiilin nimi, näytettävät sarakkeet ja tiedostomuoto.
  5. Vahvista vientiasetukset valitsemalla OK.
  6. Lataa viety luettelosi välittömästi valitsemalla Lataa nyt. Verkkotunnusluettelo ladataan laitteeseesi valitsemassasi tiedostomuodossa.