Basic ja Pro -jälleenmyyjä (perus- ja ammattilaisjälleenmyyjä) Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Luo yksittäisten tuotteiden myynti jälleenmyyjäni julkisivulle

Voit luoda myyntiä yksittäisille kaupan julkisuudessa tarjottaville tuotteille. Luo myyntiä uusille ostoksille Jälleenmyyjän hallintakeskuksessa Uusi -osion avulla tai luo uusimista varten Uudistukset -osion avulla.

1. Kirjaudu sisään jälleenmyyjän hallintakeskukseen (käytä GoDaddy -käyttäjänimeäsi ja -salasanaasi).
  2. Siirry Tuotteet -välilehteen ja valitse tuoteryhmä.
  3. Napsauta Aseta hinnoittelu mille tahansa tuotteelle.
  4. Valitse Uusi -välilehti uusille myynneille tai Uusimiset -välilehti uusimismyynnille.
  5. Napsauta plusmerkkiäPlus -merkkipainike laajentaaksesi sen tuotteen osion, jolle haluat luoda myynnin.
  6. Anna myyntihinnat Oma myynti -sarakkeessa.
  7. Vaihtoehto: Jos haluat soveltaa hinnoittelua uusiin ostoihin ja uusimiin, napsauta Uusimiset- välilehdellä kohtaa Yhdistä uuden tuotteen hinnoittelu ja valitse jokin seuraavista avattavasta valikosta:
    • Kaikki hinnat - soveltaa Vähittäismyynti- ja Myyntihinta -sarakkeiden merkintöjä sekä uusiin ostoihin että uusimiin.
    • Vähittäishinnat - soveltaa Vähittäismyynti -sarakkeessa lueteltuja tuotteiden hintoja sekä uusiin ostoksiin että uusimiin.
    • Myyntihinnat - soveltaa Myynti -sarakkeen merkintöjä sekä uusiin että uusittuihin ostoihin.
  8. Anna Myynnin alkamis- ja Myynnin loppu -sarakkeisiin myynnin päivämäärät.
  9. Huomautus: Tuotteiden myyntihinnan ja päivämäärän muutokset muuttuvat keltaisiksi taulukossa.

10. Napsauta Tallenna . Näkyviin tulee banneri, joka ilmoittaa, että muutoksesi on tallennettu.