No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Lyhennä URL -osoitteita

Jos sinulla on pitkä ja hankala URL -osoite, voit "lyhentää" sitä. Tämä antaa sinulle lyhyen URL -osoitteen, joka siirtyy alkuperäiseen, pitkään URL -osoitteeseen.

Vaaditaan: Ennen kuin voit käyttää lyhennettä mukautetun verkkotunnuksesi kanssa, sinun on määritettävä edelleenlähetys mukautettua verkkotunnusta varten. Sitten voit valita mukautetun verkkotunnuksesi lyhytelokuvassa.
  1. Kirjaudu sisään https://shortener.godaddy.com käyttämällä GoDaddy -kirjautumistietojasi.
  2. Anna pitkä URL -osoite.
  3. Valitse Valitse verkkotunnus -valikosta verkkotunnuksen nimi, jota haluat käyttää lyhyeksi URL -osoitteeksi.
  4. Napsauta Lyhennä .