Lyhennä URL -osoitteita

Jos sinulla on pitkä ja hankala URL -osoite, voit "lyhentää" sitä. Tämä antaa sinulle lyhyen URL -osoitteen, joka siirtyy alkuperäiseen, pitkään URL -osoitteeseen.

Vaaditaan: Ennen kuin voit käyttää lyhennettä mukautetun verkkotunnuksesi kanssa, sinun on määritettävä edelleenlähetys mukautettua verkkotunnusta varten. Sitten voit valita mukautetun verkkotunnuksesi lyhytelokuvassa.
  1. Kirjaudu sisään https://shortener.godaddy.com käyttämällä GoDaddy -kirjautumistietojasi.
  2. Anna pitkä URL -osoite.
  3. Valitse Valitse verkkotunnus -valikosta verkkotunnuksen nimi, jota haluat käyttää lyhyeksi URL -osoitteeksi.
  4. Napsauta Lyhennä .